2777
2789

من خودم کاری با سیاست اهل گردش ومسافرت وتو کمک به خانه داری تنبل وشکمو چاق بودم😅😁

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارمیکردموخرج میکردموزندگی میکردمومیخوردموازدواجم نمیکردم که یکی دیگروبدبخت نکنم بااخلاق گوهم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
نه .من حرفت را درست متوجه نشدم .فکر کردم داری درباره عشق واقعیت حرف میزنی🤣

الان من یه دخترم😃😃😃

از اونجایی که دلم میخواد در اینده طرف مقابلم ادم با احساسی باشه محبت کنه و....

با توجه به سوال اسی گفتم اگه خودم پسر بودم یه دختریو با تموم وجودم دوست داشتم محبت میکردم و...

ایا من الان رل یا عشقی دارم؟😐

عشقمو دوست داشتم خیلی خیلی زیادددددددخیلی بهت محبت میکردم

همه پسرا با همین پیش فرض میرن تو رابطه که طرف را دوست داشته باشن و خیلی بهش محبت کنن  ولی شاید رفتار طرف مقابل رابطه را خراب کنه 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔