2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون قرصا خیلی آسیب ب بدنت میزنن نخور منظور کل حرفام اینه...

منظور کل حرفاتون درست هست ولی خدا به انسان عقل و اختیار هم داده نباید هر ریسکی رو بی مهابا انجام بده بگه اراده خدا هر چی شد شد .قرص بده بله ولی  میتونه از راه های دیگه جلوگیری کنه . اگر بدون امادگی بچه دار شد چی ؟ مثل این می مونه دستتو ببری جلو اتیش بگی اگر خدا نخواد من نمیسوزم . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اخه عقدم

خب باشی جوری میگی عقد ک انگار عرفا و شرعا زن و شوهر نیستین😁 ....حالا ایندفعه رو ب خیر گذشت 😅 از دفعه بعد حتما از کا.ند.وم استفاده کنین ولی قرص و ضررهاشو ب جون نخررررررر اگ از الان ک عقدی بخوری آسیب ب خودت و رحمت بزنی خدایی نکرده بعدا بچه دار نشی خوبه؟کیست و چمیدونم فیبروم و اینا بیاری خوبه؟؟؟؟😑 یکم ب فکر خودت باش 😅

خب باشی جوری میگی عقد ک انگار عرفا و شرعا زن و شوهر نیستین😁 ....حالا ایندفعه رو ب خیر گذشت 😅 از دف ...

نمیگم خلاف کردم🤣میگم اگر بشه بچه خیلی زشت میشه

هنوز کلی کار داریم

اقا اینا بیخیال 

پنج روز قبل پریودی‌احتمال بارداری هست؟

نمیگم خلاف کردم🤣میگم اگر بشه بچه خیلی زشت میشههنوز کلی کار داریماقا اینا بیخیال پنج روز قبل پریودی‌ ...

اینو نمیدونم ....🙄 ن منظورم این بود ازین ب بعد محافظه کار باش😁 ولی ن با قرص زیان اور😄

نمیگم خلاف کردم🤣میگم اگر بشه بچه خیلی زشت میشههنوز کلی کار داریماقا اینا بیخیال پنج روز قبل پریودی‌ ...

اینو بدون همیشه همیشه شانس وقوع بارداری وجود داره فقط احتمالش کم و زیاد داره در طول دوره ی ماهانه خانم . و این که مثلا اگر چند مرتبه پشت هم باسه طبیعتا شانس بارداری بیشتر میشه تا یک بار . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚