2777
2789
عنوان

بکی به داد من برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 71 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خداااا قلبممممم ببین نگاشو چه پررو هم هست نگاهش عاشق پسربچه های تخسم 😍😍😍 اسم این وروجک چیهههه ...

فدان گلم

انشالله نینیت سالم بیاد بغلت و از هر لحضه با اون بودن لذت ببری.

R.        E.         G  
ان شاءالله  دعام کن دقتی این وروجکو شیر میدی

چشم حتما

اسمش ایلیار هست

انشالله همین روزا نینیت میاد بغلت گلم

تو هم موقع زایمان منو دعا کن

بدجوری نیاز دارم

R.        E.         G  
خانوما شما هم تو بارداري درد سينه هاتون غير قابل تحمل بود؟

بله خانمی

من موقع بارداری مثل زمان پریودم همش سینه هام مثل سنگ بودن و درد میکردن طبیعیه

R.        E.         G  
چشم حتما اسمش ایلیار هست انشالله همین روزا نینیت میاد بغلت گلم تو هم موقع زایمان منو دعا کن بدجو ...

فدای خودش و اسمش لپشو بجای من ببوس 

ان شاءالله  چشم حتما دعات میکنم و واسه اقا ایلیارم دعا میکنم ان شاءالله  عاقبت بخیر شه و زیر سایه پدرو مادرش با نلز و افتخار بزرگ شه و ۶ تا خواهر و برادرم خدا بهش بده 😊

فقط ارامش ندارم...😭 
فدای خودش و اسمش لپشو بجای من ببوس  ان شاءالله  چشم حتما دعات میکنم و واسه اقا ایلیارم دع ...

عشقمی عزیزم

فدات توهم عکسای سونوی  اون کنجدی رو از طرف خالش ببوس

R.        E.         G  
عشقمی عزیزم فدات توهم عکسای سونوی  اون کنجدی رو از طرف خالش ببوس

حتماااااا قربونت شم به اقا ایلیار بگوووووو ندیدمت از نزدیک ولی عاشقت شدم  😍😍😍عاشق مامانشم شدم  😍😍

فقط ارامش ندارم...😭 
حتماااااا قربونت شم به اقا ایلیار بگوووووو ندیدمت از نزدیک ولی عاشقت شدم  😍😍😍عاشق مامانشم شد ...

فدای دل مهربونت بشم 

ببین خدا چقدر اون کنجدو دوست داره که مامانی مثل تورو بهش داده گلم.با وجود مادر مهربون و پر از عشق مثل تو ببین دیگه اون کوچولو چی میشهخدا حفظش کنه

R.        E.         G  
بله خانمی من موقع بارداری مثل زمان پریودم همش سینه هام مثل سنگ بودن و درد میکردن طبیعیه

واي خيلي حس بديه انگار يه تن

اصلا نميتونم دمر بخوابم

خودشم سياه و زشت شده

از خودم بدم مياد ديگه

فدای دل مهربونت بشم  ببین خدا چقدر اون کنجدو دوست داره که مامانی مثل تورو بهش داده گلم.با وجود ...

فداتشم ک تو خودت سراسر مهربونی و زیبایی هستی 

دعا کن بتونم مامان خوبی واسش باشم و چیزای خوبی بهش انتقال بدم و عاقبت بخیر  بشه ان شاءالله 

راستی دعوت دوستی دادم دوست داشتی قبول کن دوست دارم با همچین مادر مهربونی دوست باشم  😍😍

فقط ارامش ندارم...😭