2777
2789
عنوان

بکی به داد من برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 71 پست

دختر من اواخر گاز میگرفت.. خدا رو شکر هشت نه ماهگی شروع کرد به دراوردن دندون.. اما گاز گرفتن و دیرتر شروع کرد. منم اشکم درمیومد..21 ماهگی دیگه قطع کردم. هم قوی شده بود هم اذیت میکرد هم شیرم کم شده بود آخرا.

ONLY. GOD.
میخواستم همینکارو کنم ما ما نم دعوام کرد گفت اگه فقط چند ثانیه به مغز بچه اکسیژن نرسه خدایی نکرده می ...

این عکس خود شخص گاز گیرنده است آیا؟   این نگاهِ خوب می کنم گاز می گیرم!  

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخواستم همینکارو کنم ما ما نم دعوام کرد گفت اگه فقط چند ثانیه به مغز بچه اکسیژن نرسه خدایی نکرده می ...

خیلی کوتاهه بابا نترس چیزیش نمیشه سریع ول میکنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وقتی گاز گرفت سینه رو از دهنش در بیار بهش اخم کن تا چند دقیقه اصلا بهش نخند و شیر نده بعد یه مدت میف ...

بابا خیلی شیطونه چند بار اخم کردم و حتی باباشم اخم کرد بهش میخنده به رومون

R.        E.         G  
بابا خیلی شیطونه چند بار اخم کردم و حتی باباشم اخم کرد بهش میخنده به رومون

عزیییزززم 😄😄

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
نه ماهشه گلم

وای چقدر زود یاد گرفته. پسر من یک سال و نیمشه بلد نیست. یکی دوبار اومده گاز بگیره اخم و دعوا کردم 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

پسر من تازه دندون دراورده بود گاز نمیگرفتبعد یه سالگی گاز میگرفت بعدم غش غش میخندید هی با زبون گفتم نکن عزیزم بعد حواسشو پرت میکردم ولی الان چند ماهه تو خواب شیر میخوره یهو دندوناس قفل میشه اصلا هر کاری هم میکنم جدا نمیشه دماغشو گرفتم گوشه انگشتمو تو دهنش دادم تا اونو میک بزنه سینمو ول کنه ولی خیلی بده 

خدا کمکت کنه تا دوسالگیش اووووف

البته پسر من دندون نداشت گاز میگرفت خیلی خوب بود  

میتونم  الان از شیر بگیرمش ؟؟؟

نه بابا نه ماهشه طفلی . چی کارش داری. بذار کامل غذا خور بشه بعد