2777
2789
میه نه خواهر دارم نه برادر حسرت بقیه میخورم که یه کسی رو دارن که باهاش درد دل کنن حرف بزنن من چی کسی ...

داشتنشون به معنی خوب بودنشون نیس.‌‌‌‌..

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من چهارتادارم سرهرکدوم سه ماه اول بارداری به شدت پشیمون چون حال بدی داشتم دوساله که میشدن به فکربعدی ...

۴ تاااااا 

خونه بزرگ دارید حقوقتون چقدره 

پشمام ۴ تا 

چحوری مدیریت میکنی خدایی 

تصورش برای من سخته

من پسرم ده سالشه. خیلی دلش میخواد خواهر برادر. ولی هم افسرده ام هم دیگه سنم بالاست. دیگه سپردمش بخدا خودش هوای تنهایی پسرمو داشته باشه. چون واقعا هم در آینده تنها میمونه 

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

میشه بگی چرا راضی هستی؟ شاید کمکم کردی منم درست شدم

بچه ها تربیتش بیشترازدوتاراحترتربیت میشن توقعات بیجاندارن وخودم دوست دارم خانواده شلوغی داشته باشم خاله ودای و...داشته باشندالان خیلی راحتر باشوهرم مسافرت وگردش دونفره داریم تک فرزندی رونمیشه تنهاگذاشت الحمداله تربیت خوبی دارن وفامیل زبانزدهستن

طبق تحقیقات میگن اونایی که کیفیت زندگیشون پایینه

بیشتر به بچه دوم و سوم فکر میکنن

نمیدونم درسته یا نه

منظور این نیست که زندگی خوبی ندارن

مثلا کسی که شاغله یا درگیر تفریح و خوش گذرونیه

یا درحال یاد گرفتن یه حرفه و هنره و ... فکرش سمت

این نمیره که بازم بچه بیاره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من یه بچه دارم ۱۴سالشه خیلی اصرار داره که یدونه بیارم منم دلم میخواد ولی به فکر دردسراش میفتم پشیمون ...

بیاری به دو سال نمیکشه پشیمون میشی 

تجربه ی زندگیمه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یکمم درکش کنید خستس نتونست درست منظورشو برسونه منم مامتن دوتا بچم الانم داغونم از درد پریود از یه طرف درد خودم از یه طرف تو فکردندوون خرابه دختر ۴سالمم،مادری کردن واقعااا سخته گاهی بی نهایت کم میاری🥺🥺

با افتخار و رضایت کامل ۲۴ سالمه دو تا بچه دارم پسرم ۱۸ام یک سالش میشه و دخترم ۲۹ام دو سال 

کاااااملا احساس خوشبختی میکنم و خدا رو شکر که خدا بهم دوتا فرشته داده 

ان شاءالله و قطعا دو تای دیگ هم میخوام از خدا دو سه سال دیگ....

همسر A❤ و مادر👫....با تو خوشحال ترین حالت عاشق شدنم🫂🤍

منظورم اینه اگه حوصلتون سر رفته دلتون بچه کوچیک میخاد گذراست مشکلاتش بیشتر میشه حیوون خونگی اوننیاز ...

واقعا خودت متوجه هستی چی میگی حیون نیاز بچه داری را رفع میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
۴ تاااااا خونه بزرگ دارید حقوقتون چقدره پشمام ۴ تا چحوری مدیریت میکنی خدایی تصورش برای من سخته

خونه ۱۰۰متری داریم وماشین هم تیبا بچه کم مدیریتش خیلی سختره الان باهم بازی میکنندحتی دعواهم میکنندیه جوراموزش هست اینده جامعه بتونند درست رفتارکنندوسایل رفاهی هم درحدخودمون فراهم میکنیم ولی رفاه انچنانی نه حتی اگرم داشته باشم نمیکنم بچه زیادی درآسایش باشه قدرعافیت نمیدونه خداروشکرراضیم