2777
2789
من یکی از فامیلای دورمون بچه هفتمش داره بدنیا میاد امسال سه و نه یالشه فک کنم استخدام آموزش پروش شده ...

قطعا آدمی که دست تنهاست نمیتونه همچین کاری بکنه

خیلی به شرایط بستگی داره

دوست منم سه تا آورد چون کلا بچه‌هاشو مامانش نگه میداره

اونی که شهر غریب زندگی میکنه و فاصلش زیاده چطور؟

اونی که شغل شوهرش جوریه که شیفت میمونه

بعضی روزا کلا خونه نیست چطور؟

یا خانومی که خودش شاغله و کمک خرج خونست

و خیلیییی موارد دیگه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه فکر الانم رو داشتم برنامه های زیادی داشتم نه تو بی تجربگی مادر بشم

فک میکنی به جای جاش میرسیدی تو مطبا دنبال دوا و دکتر 

خیلیا الانم هستن دنبال بچه دار شدن چون زندگیشون یکنواخت شده

ما اومدیم تو این دنیا که روحمون پرورش پیدا کنه وقتی سختیارو مشکلات با فکرمون کنار میزنیم بزرگ میشیم و پرورش پیدا میکنیم

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉
زندگی بدون بچه همش یکنواخت میشهفک کن دور از جونت بچه دار نمیشدی میخواستی تا آخر عمر چیکار کنی

پس شما بچه رو وسیله سرگرمیتون میبینین که میاریدش از یکنواختی خارج بشین یا هدف دار بشین جالبهههه!!!!

من یه بچه دارم ۱۴سالشه خیلی اصرار داره که یدونه بیارم منم دلم میخواد ولی به فکر دردسراش میفتم پشیمون ...

قرار نیس ب حرف بچه خودتو بیچاره کنی همون بچت ی لحظه ام کمک حالت نمیشه بعدشم خیلی دیره شده برا دومی.بچه اولتم تو دوران بشدت سخته بلوغه کباید هواشو داشته باشی تازشم تازه راحت شدی کیه ونگ ونگ  بچع رو بعد چن سال دوباره بشنوه.دیگ وقتشه بخودت برسی ن اینک دوباره خودتو تو دردسر بندازی

زندگی بدون بچه همش یکنواخت میشهفک کن دور از جونت بچه دار نمیشدی میخواستی تا آخر عمر چیکار کنی

جز بچه‌دار شدن هیچ چیزی وجود نداره که زندگیو از

یکنواختی دربیاره و آدم بخواد باهاش کاری بکنه؟🤔

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

شما چرا فقط به ظواهر زندگی دیگران توجه میکنین؟؟بعدم آسیب های بارداری بعدها خودش رو بروز میره مثل آرت ...

اولا پیرای قدیم که اینقد بچه میوردن خیلی از ما سالم تر بودن 

دوما من نظرم واسه کسایی که میگن تک فرزندی به نظرم خیلی به ندرت پیش میاد کسی راضی باشه من الان دو تا خواهر دارم جونم به جونشون وصله خیلی خوشحالم از داشتنشون همیشه هم خداروشکر سعی کردیم کمک حال هم باشیم

من خودم الان ی بچه دارمدارم میبینم تربیت اونا رو با خودم من بسیار رو همه چی حساسم بچمم وابسته به خود ...

بچه ات چند ساله اس ؟

خب دیگه خودتون دارین میگین حساس هستین پس شما رفتار خودتون  با بچه  باعث شده وابسته بشه .  نذاشتی بچه ات استقلال داشته باشه. بخدا ربطی به تک فرزندی نداره.

ببین من نه طرفدار تک فرزندی ام نه چند فرزندی فقط میگم هر کس پدر مادر میشه خودش باید مسولیت بچه شو قبول کنه .

نگه ما که اتاق نداشتیم رفاه نداشتیم مگه بد شدیم.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
اولا پیرای قدیم که اینقد بچه میوردن خیلی از ما سالم تر بودن دوما من نظرم واسه کسایی که میگن تک فرزند ...

مادر بزرگ من الان آرتروز زانو داره و دکتر گفته مال زایمان زیاد یه چیزی شنیدین میگین پیرای قدیم انگار همرو دکتر بردین پرونده پزشکی همرو با دقت خودتدین

پس شما بچه رو وسیله سرگرمیتون میبینین که میاریدش از یکنواختی خارج بشین یا هدف دار بشین جالبهههه!!!!

نخیر آدم بچه دار میشه که ادم پخته تری بشه اصلا ما به این دنیا اومدیم که بتونیم ادمای خوبی تحویل جامعه بدیم و در کنارش با فکرمون سعی کنیم مشکلاتو کنار بزنیم و روحمون بزرگ کنیم و آدمای با وسعت دید عمیق تری بشیم نسبت به مسائل

مادر بزرگ من الان آرتروز زانو داره و دکتر گفته مال زایمان زیاد یه چیزی شنیدین میگین پیرای قدیم انگار ...

اصلا زنای قدیم با الان قابل مقایسه نیستن

اونا از بچگی کار میکردن و فعالیت زیادی داشتن

کلا چیزای طبیعی و سالم میخوردن

هوای پاک و سالم و خیلییی چیزا

تازه دکتر و امکانات خاصی هم اونموقع نبود

وگرنه خیلیاشون مریض بودن و خبر نداشتن یا بیخیال بودن