2777
2789

سلام ، اگر کد ملی کسی رو مسدود کنیم تا چه زمانی تو لیست مسدود هست ؟ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

شاهد برای اثبات اعتیاد اقا رو ممکنه قاضی بخواد؟

و ی سوال دیگع بابت گرفتن حق طلاق باید کجا رفت ؟ منظورم اینه بریم دفتر قضایی یا مستقیم دفترخونه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادر دوستم مشکل خیلی بزرگی داره تو اینستااا ینفر اونده یه اقایی رو معرفی کرده و اون دعاا نویس ۶۰ میلیون از مادر دوستم گرفته 

حالا طرفو نه دیده نه چیزی ، بعدا به دوستم گفته که همچین کاری کرده 

حالا اون دعانویسه گوشیش روشنه ولی جواب نمیده و ....

الان داشتم با دوستم حرف میزدم میگفت چکار کنیم ؟ پول وکیل گرفتن هم نداره دیگه 

من گفتم نمیتونید پس بگیرید ،،، 

میتونه شکایت کنه ؟

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
شاهد برای اثبات اعتیاد اقا رو ممکنه قاضی بخواد؟و ی سوال دیگع بابت گرفتن حق طلاق باید کجا رفت ؟ منظور ...

اگر توی دادخواست به شهادت شهود اشاره کردید دادگاه شاهد رو میخواد به هرحال باید ادله خودتون رو داشته باشید که یکیش شهادت شهوده

دفترخونه

اگر توی دادخواست به شهادت شهود اشاره کردید دادگاه شاهد رو میخواد به هرحال باید ادله خودتون رو داشته ...

عزیزم نمیدونین دفترخونه هزینش چقدر میشه؟

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
مادر دوستم مشکل خیلی بزرگی داره تو اینستااا ینفر اونده یه اقایی رو معرفی کرده و اون دعاا نویس ۶۰ میل ...

خوب ببین میشه اجراییه گرفت و حساب رو مسدود کرد

دادخواست کلاهبرداری بدن

اول برن ثنا ثبت کنن

بعد برن کلانتری شکایت کنن

بعد میرن دادخواست کلاهبرداری با شماره حساب طرف میدن چون هم جهت نامشروع بوده هم عوض برای کلاهبرداری بوده

اگر توی دادخواست به شهادت شهود اشاره کردید دادگاه شاهد رو میخواد به هرحال باید ادله خودتون رو داشته ...

هستی ؟نیستی ؟

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
خوب ببین میشه اجراییه گرفت و حساب رو مسدود کرددادخواست کلاهبرداری بدناول برن ثنا ثبت کننبعد برن کلان ...

پولو تو سه مرحله و سه حساب و نفر مختلف گرفته 

خوب ببین میشه اجراییه گرفت و حساب رو مسدود کرددادخواست کلاهبرداری بدناول برن ثنا ثبت کننبعد برن کلان ...

وکیل بگیرن بهتره درسته ؟