2777
2789

ای کاش میشدفهمید😣

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای کاش میشدفهمید😣

اره ای کاش چند روز پیش به یه پسره که خیلی دوست اش داشتم فکر میکردم میگفتم باهاش ازدواج میکنم عطسه اومد یدونه و کلی ضدحال زد بهم واقعا ای کاش تکلیفمون مشخص میشد

از یه طرفم دوست دارم ازدواج کنم

از یه طرفم نمیتونم تحمل کنم هر وقت میام خونه یکی رو به روم باشه 

تنهایی بهتره 

ولی ادم به یه نفرم احتیاج داره 

واقعا فاز خودم رو نمیفهمم

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

ازدواج با کسی که دوستش داشته باشی عالی هست

نمیدونم 

راستش ازدواج پدر و مادرم افتضاح بوده 

من خیلی سختی کشیدم تو زندگی 

دید خوبی به ازدواج ندارم 

دوست ندارم ازدواج کنم

میترسم

اگه بد بود

بعدا بچم مثله من تلف شد این وسط چی 

نمیتونم تحمل کنم

دید خوبی به مردا ندارم 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

نمیدونم راستش ازدواج پدر و مادرم افتضاح بوده من خیلی سختی کشیدم تو زندگی دید خوبی به ازدواج ندارم دو ...

ازدواج پدر مادر من هم اینطوری بود طوری که چند بار دست به خودکشی زدم تو ازدواج دقت کن همه مثل هم نیستن

ازدواج پدر مادر من هم اینطوری بود طوری که چند بار دست به خودکشی زدم تو ازدواج دقت کن همه مثل هم نیست ...

اره منم بابام دست بزن داشت 

هفته  ۶ روزش رو شدید دعوا میکردیم بچه بودم 

حس میکنم برم جلو ممکنه طرف اینجوری باشه 

میترسم 

واقعا میترسم 

اره منم بابام دست بزن داشت هفته ۶ روزش رو شدید دعوا میکردیم بچه بودم حس میکنم برم جلو ممکنه طرف این ...

ببین خیلی از خانواده ها رو دیدم که واقعا به بچه هاش ارزش دادن تو خونه امنیت داشتن ما ها از پدرو مادر شانس نیاوردیم بهتره قوی باشیم و با چشم باز در ازدواجمون انتخاب درستی کنیم و خوشبخت بشیم پدر ومادر و برادر وفامیل به من بهم میگفتن نحسی بد قدمی تا این سن ام خیلی شکست ام یعتگنی یتیم بودم بهتر بود تا این حرف ها رو بشنوم ولی ما باید قوی باشیم و ازدواج خوبی داشته باشیم و پدرو مادر فوق العاده ای باشیم برای بچه هامون

ببین خیلی از خانواده ها رو دیدم که واقعا به بچه هاش ارزش دادن تو خونه امنیت داشتن ما ها از پدرو مادر ...

منم ولی برای خواهی برادرم اینجوری نبود 

حالمم ازشون بهم میخوره منتظرم ۱۰ سال دیگه برسه که بتونم خونه بخرم قطع رابطه کنم باهاشون برای همیشه

منم ولی برای خواهی برادرم اینجوری نبود حالمم ازشون بهم میخوره منتظرم ۱۰ سال دیگه برسه که بتونم خونه ...

خواهر