2777
2789
عنوان

یه سوال +هشده!؟

224 بازدید | 20 پست

سلام شب همگی بخیر 

تازه پری تموم شده، توی رابطمون جلوگیری طبیعی داشتیم الان مطمئن نیستم خیلی استرس دارم بنظرتون اگه بفرض یه کمیم ریخته باشه چقد احتمال حاملگی هس بعد از پریود؟

میخوام قرص اورژانسی بخورم اما چون از اول سال تا الان میشه بار سوم شوهرم نمیذاره اما از طرفیم خیلی استرس دارم 😖

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
کاربر محترم  این قبیل سوالات رو تو کلینیک بپرسید.

ببخشید اما تا جواب بدن یه هفته طول میکشه فقط دو روز واسه قرص وقت هست قبلا هم پرسیدم این مدل سوالا دیر جواب میدن 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مشکلی نداشته باشی کم و زیاد نداره باردار میشی .

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

تا کلینیک جواب بده من جواب دادم😓😓😓😓

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

به خدا هر چی فکر کردم عنوان نیومد تو ذهنم که بیاین جوابمو بدین😣

اگه مشکلی نداشته باشی کم و زیاد نداره باردار میشی .

تخمک گذاری یعنی مهم نیس؟

تخمک گذاری یعنی مهم نیس؟

چند روز بعد از پریودی امکان باردار شدن زیاده .

اسپرم هم دو روز زنده میمونه .

و اینکه خیلیا با همین فکرا بار دار شدن .

حالا هرجور ک صلاح میدونین😐

من ی ماه پیش زایمان کردم و بچه ی سومم ک حاصل ی نصفه ونیمه ریخته شدن تویباربود دنیااومد😥😥

وای نگو برم قرصُ بندازم بالا 

به کیت تخمک گذاری بگیر استفاده کن

برای الان خوبه یا واسه دفعای دیگه؟ یه کم توضیح میدی؟ 

شوهرم میگه خیالت راحت نذاشتم چیزی بشه اما بازم میترسم ای خدا از دست این مردا