2777
2789

یعنی نمیتونم توصیف کنم 

ححی با اینکه استفادم کم بود بازم احساس وابستگی می کردم 

حالا که حذفش کردم 

خیلی تاثیرات مثبت داشته خیلی بیشتر از چیزی که فک می کردم

خستگیم چند برابر کمتر شده 

تلاشم بیشتر 

ذهنم ازاد تر و رها تر 

و.....

بهتون پیشنهاد می کنم اگه هدف دارین فقط دو روز  فقط دو روز گوشیو بدین یکی قایم کنه از دستتون بعد تاثیراتشو ببینین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل معتادی میمونم که بهش مواد نرسیده

خیلیییی امتحان کردم فوقش یه هفته بوده نتونستم

بدن درد میگیرم😂😂

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

منم روزایی که میرم شهرمون و کارا زیاده و دورم شلوغه شاید ۱۰ دقیقه وقت کنم سر بزنم اونم تماسی پیامی جواب بدم

خیلی حس خوبیه و حال خوبی میده واقعا

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

کاش منم بتونم

برا من نا ممکن بود 

اول اینطوری بودم نه مگه میشه من همه چیم به گوشیم وابسته اس   همه چیم 

ولی رها کردنش واقعا راحت بود  

سه روزه میدم خانوادم یه جا قایم کنن و یه تایمم مشخص و زمان مشخص میگیرم شاید روزی ۲  بار نیم ساعته

میدونی از راه مثبت دیگه به تاثیری که گوشی داشت به نتیجش میرسم مثلا زمان گرفتم برام مهمه بعد به خودم گفتم مگه ساعت چشه؟ 

انقد تاثیر داره رو جسمت 

چجوری اینکارو کردی من گوشیم خراب شد دیگه گفتم بزارم کنار درستش نکردم 

بعد فک میکنی 

چی 

همشششششش گوشی مامانم دستمه🥴😂 دوتا گوشی داره 

دیگه رسما دومی شد مال من

خیلی رو اعصابه خیلی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

خیلیییی سخته کاش منم بتونم

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷