دوستان دكترم بهم دوقاستون داده گفته از روز ١٤ بخور بعد شنيدم كه تخمك گذاري نميشه وقتي ميخورم بعد حالا من نميدونم كه قبل ١٤ هستم يا بعدش تو اقدامم هستم نميدونم چه كنم و اين كه چند ماه بايد بخورم
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
يكي از بچه هاي سايت ميگفت كه بعد تخمك گذاريت بخور شما از روز چند خوردي؟! و اين كه همون ماه اول مصرف ...
سه دوره به من داد دکتر. دو دوره رو که خوردم فهمیدم یه ماهه باردارم.
ولی طریقه مصرفش یادم نمونده
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
بعد کامل با دوفاستون خوب شد و باردار شدید؟ چند دوره مصرف کردید؟
گفتم دیگه
سه دوره داد، با همون دوره اول باردار شدم منتها نمیدونستم، دوره دوم که تموم شد بیبی چک زدم دیدم مثبته
منتها چون کلا پریودام نامرتب بود، متوجه نشدم. فکر کردم چون دوفاستون میخورم، بهم نساخته. پریود نشدم.