2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم رفتم دکتر برای سری دوم قرص نوشت روز ۱۴ پریودیم ب بعد بخورم و یه قرص دیگه هفته ای یدونهگفت ی ...

یعنی اینقدر زیاد شده که طبیعی شده؟

زمان ما که ازش ی هیولا ساخته بودن

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تنبلی تخمدان اصلا چی هست یعنی ادم بچع دار نمیشه کلا؟ خب من ماه ب ماهم پریود میشم به اونم ربط داره ؟

اگه پریودت منظمه که تنبلی نداری

اولین علامت تنبلی پریود نشدنه. اما ی سری فاکتور دیگه هم هست که وضعیت رو بدتر میکنه مثل ریزش موی غیرقابل درمان،موهای زاید زیاد،بالا رفتن هورمون مردانه...

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تنبلی تخمدان اصلا چی هست یعنی ادم بچع دار نمیشه کلا؟ خب من ماه ب ماهم پریود میشم به اونم ربط داره ؟

میتونه باعث ناباروری بشه،ولی کلا عوارض زیاد داره باعث دیابت و چاقی و اینام میتونه بشه ولی همه کسایی که دارن لزوما پریودشون قطع نمیشه نا منظم میشه بعضی وقتام نشونه ای نداره

منم دارم رفتم دکتر برای سری دوم قرص نوشت روز ۱۴ پریودیم ب بعد بخورم و یه قرص دیگه هفته ای یدونهگفت ی ...

اسم قرصات چی بودن؟

من دوفاستون خوردم،مدروکسی ام خوردم 

دوس ندارم تا ابد قرص بخورم

استرس ام داری؟

من حس میکنم از سر استرس اینجوری شدم

میتونه باعث ناباروری بشه،ولی کلا عوارض زیاد داره باعث دیابت و چاقی و اینام میتونه بشه ولی همه کسایی ...

جلو انداختن هم از نشونه هاشه؟ من مدتیه هر ماه یک هفته جلوتر پریود میشم اما با درد زیاد

من دکتر رفتم داروهم زیاد خوردم دارو خودش کلی عوارض داره ...فقط باید سبک زندگیتو درست کنی 

ورزش کنی

سعی کنی قند خونتو کنترل کنی یعنی یه رنج نرمال باشه نزاری زیاد گرسنه بمونی 

خوراکی کارخونه ایی قندو شکر نخوری 

و خیلی چیزای دیگ

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...