2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشششششم

چه بانمک و نازی😍

سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....
وای اومدم کسی که خیانت کرده رو فهش بدم تو این زلزله ای    

منم😂😂😂

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

این وقت شب چ وقت خیانته بابا

نی نی سایتیا من رفتم✋...........انقد خوب بودید که کل وقت منو میگرفتید... شما رو به همع کارام ترجیح میدادم...بحاطر همین مجبورم برم...جمعتون خیلی دوس داشتنی بود..خوش باشید الهی اونایی که نی نی میخوان نی نی دارشن...براتون دعا کردم یه عالمه.شماهم دعا کنسد ما خونه بخریم         راستی.انقدم پشت سر قوم شوهر حرف نزنیییید.....کتی77و عایابنده وکیلم..شمادوتارو ویژه دوس داشتم نمکدونای سایتید😀✋....بچه های خوبی باشید...بوس بوس😂😅 نی نی سایت یادت بمونه یکی بخاطر شما عینکی شداااا  😎
حالش از تاپیکای زلزله بهم خورده😂

وای وای جیگرشو که انقدر حساسه

🍃درشگفتم از شخص متکبّر، که دیروز نطفه اے بوده وفردا لاشہ ای است... عَجِبتُ لِلمُتَكَبِّرِ الَّذى كانَ بِالمسِ نُطفَةً وَيَكونُ غَدا جيفَةً؛ ...امام علی علیہ  السلامـ🌷
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز