2777
2789
ببخشید اگه شوهر بخواد خونه به اسم زن کنه باید تو دفتر اسناد رسمی بگیم چی باشه که مرد بدن عنوان هبه ن ...

ببین توضیحاتش خیلی زیاده

اول اینکه اگر در غالب بیع هم باشه ولی عوض عقلایی نداشته باشه میتونه توی دادگاه ثابت کنه که هبه بوده و پس بگیره مگر اینکه شما مالی که بهتون انتقال دادن به شخص ثالث مثل پدر یا خواهرتون انتقال بدید اونم نه فورا ؛ یه سری ها میگن صلح عمری به صورت بلاعوض کنید که مالکیت انتقال پیدا میکنه ولی شما نمیتونید بفروشید یا رهن بذارید که به درد نمیخوره و حتی اگر صلح عمری هم بکنید مالیات اتفاقی بهش میخوره و اداره مالیات حدودا ۲۰ درصد ملک رو تحت مالیاتش میگیره پس هرجوری حساب کنید این دردسرها وجود داره و نود درصد پرونده های طلاق یه پرونده عرضی دیگه هم داره تحت عنوان ابطال مالکیت زوجه و برگشت مالکیت به زوج یا رجوع از هبه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین توضیحاتش خیلی زیادهاول اینکه اگر در غالب بیع هم باشه ولی عوض عقلایی نداشته باشه میتونه توی دادگ ...

ببینید با یه وکیل صحبت کردم نظرش به این بود که در امضای بخشش ۱۰تا از سکه خونه رو بگیرم 

چون گفتن سند تک برگه صلح بدرد نمیخوره 

ببینید با یه وکیل صحبت کردم نظرش به این بود که در امضای بخشش ۱۰تا از سکه خونه رو بگیرم چون گفتن سند ...

میگه هبه رو معوض کن که نشه پس گرفت منم اشاره کردم اما صحبت شما و نظر وکیل رو نفهمیدم ؛ زوج میخواد خونه بده و درعوض شما باید پرداخت عوض کنید دیگه درسته؟

خوب میخواهید سند صوری بدید که ده تا سکه به زوج دادید؟

میگه هبه رو معوض کن که نشه پس گرفت منم اشاره کردم اما صحبت شما و نظر وکیل رو نفهمیدم ؛ زوج میخواد خو ...

میشه عامیانه‌تر صحبت کنید من خیلی متوجه نمیشم 

گفتن اونجا بنویسید در عضای ۱۰ تا سکه اینو میدن

یه مزاحم تلفنی فهش های خیلی ناجوری بهم داده بود شکایت کردم در نهایت نزدیک پنجاه میلیون حکم بریدن

الان حکم تعلیق اومده و نصفش نمیدونم چی شده و چی شده

یعنی کلا هیچی قرار نیست بدن؟ من خیلی ناراحتم خیلی ژحمت کشیدم برای این شکایت خیلی توهین کرده بودن بهم

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

سلام الان باوجود گرون شدن سکه اگه مردی مستاجر باشه زن میتونه پول پیش خونه رو طلب کنه یا ماشین زیر پای مرد رو ؟ و چقدر از حقوق مرد رو قسط بندی میکنن و نفقه رو چطور حساب میکنن

واقعا راسته اگ پدری دخترش رو به قتل برسونه چون قانون میگه درواقع مالک دختر حساب میشه تبرعه میشه و ق ...

پدر و جد پدری (پدربزرگ و پدر پدربزرگ و...) درصورت قتل فرزند(قصاص) نمیشن ولی دیه و مجازات عمومی جرم رو دارن

سلام الان باوجود گرون شدن سکه اگه مردی مستاجر باشه زن میتونه پول پیش خونه رو طلب کنه یا ماشین زیر پا ...

اصولا مستثنیات دین بر اساس شان خوانده تعیین میشن یعنی شما میتونید پول پیش رو طلب کنید ولی به میزان کمتری که زوج بتونه بره یه جا در شان خودش خونه اجاره کنه مثلا اگر پزشکه و جردن میشینه نمیتونه تا ساختمون سیمانی های شوش یا ورامین نزول درجه کنه (:

ماشین هم همینطور 

یه مزاحم تلفنی فهش های خیلی ناجوری بهم داده بود شکایت کردم در نهایت نزدیک پنجاه میلیون حکم بریدنالان ...

به حکم اعتراض زده؟

قرار تعلیق صادر شده یا حکم تعلیق شده؟

شما میتونید اعتراض بزنید و بگید جنبه عمومی و کیفری رو تعلیق کنید ولی باتوجه به اینکه خسارات معنوی توی حقوق ایران پذیرفته نشده برای عدم تضییع حق خواهان مجازات مالی پرداخت بشه (البته که پولی که پرداخت میکنه به خطانه دولت میده برای مجازات نه به شما و من دقیق ‌پرونده و حکم بدوی رو نفهمیدم که منظورتون جی هست)

بعد از فوت مرد میشا درخواست مهریه کرد؟میشه مهریه تغییر داد؟

میشه ررخواست کرد و از بدهکاران دارای اولویت محسوب میشید و بعد انحصار وراثت بهتون تعلق میگیره

مهریه به روز تاریخ حکم محاسبه میشه و اجراییه میگیرید

میشه عامیانه‌تر صحبت کنید من خیلی متوجه نمیشم گفتن اونجا بنویسید در عضای ۱۰ تا سکه اینو میدن

هبه رو میشه پس گرفت مگر چند حالت اتفاق بیوفته که دوتاش شرح حال شماست یا هبه معوض بشه که یعنی شما مبلغی در ازای مال پرداخت کنی

یکی هم اینکه مال رو به شخص ثالث (یکی غیر از خودتون) منتقل کنی

اینکه شما بنویسی ده تا سکه به جاش دادم ولی درواقع ندی و سند صوری تنظیم کنی ؛ نمونه رای هست که (بعنی قبلا این اتفاق افتاده و دادگاه حکم داده) زوج رفته عوض صوری رو توی دادگاه اثبات کرده و معامله باطل شده و به حالت قبلی دراومده و ملک دوباره به مالکیت زوج دراومده (:

دیگه ساده تر از این نمیشد توضیح داد