2777
2789
عنوان

بواسیر

168 بازدید | 41 پست

سلام

دوماهه که سزارین شدم و روزای اول یبوست اومد سراغم  که ببخشیدکه میگم مجبورم😭 یه روز خیلی زور زدم و حالم بد شد بعدش متوجه شدم یه تیکه گوشت اضافه زده بیرون کوچیک فکر میکردم خوب میشه دوماهه همش یبوست دارم و هر روز بدتر میشم که تحقیق کردم فهمیدم مشکلم چیه یعنی این بیرون زدگی خوب نمیشه؟ 

خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹

الان که فهمیدم مشکلم چیه خیلی حالم بد شد کلی گریه کردم یعنی با هیچ دارویی خوب نمیشه؟ 

خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دارو و کرم اره درست میشه

جدی؟ من یک ماه ونیمه اینجوری شدم دارو خونه برم ب نظرتون مشکلم حل میشه

اول سعی کن یبوست رو درمان کنی بعد بفکر اون ضایعه باش

ممن سال های ساله این مشکل رو دارم یبوست منظورمه اصلا واسم مشکلی پیش نیومده بود ک این دفعه اینجوری شد

تغذیت رو درست کن تا یبوستت رفع شه 

تا یبوست حل نشه مشکلت حل نمیشه وبدتر هم میشه 

دارو ملین موقتی هست، بخوای یبوست رو کامل درمان کنی باید تغذیه رو درست کنی 

کاهو، مایعات، آب ولرم ناشتا صبح، آلو، روغن زیتون، گردو و... 

اول سعی کن یبوست رو درمان کنی بعد بفکر اون ضایعه باش

هیچجوره خوب نمیشم چیکار کنم😭😭

تغذیت رو درست کن تا یبوستت رفع شه تا یبوست حل نشه مشکلت حل نمیشه وبدتر هم میشه دارو ملین موقتی هست، ...

دارم دیوونه این چ دردیه ک اومد سراغم... 

هیچجوره خوب نمیشم چیکار کنم😭😭

منم یکی دوساله یبوست داشتم ولی چند ماه سیب زمینی .ماکارونی رو حذف کردم خیلی خیلی خوبه شرایطم

سبزیجات خصوصا هویچ پخته.حبوبات .انجیر عالیه

سیب زمینی و ماکارونی و خرمالو و البته برنج های دانه بلند وحشتناکه برام

درد و خونریزی نداریهموروییدت با دست جا میره یا خودش بدون دست برمیگرده داخل

خون ریزی ندارم یه تیکه کوچیکه ک بیرون زده 

منم یکی دوساله یبوست داشتم ولی چند ماه سیب زمینی .ماکارونی رو حذف کردم خیلی خیلی خوبه شرایطمسبزیجات ...

وای من همیشه سیب زمینی میخورم و برنج هندی یعنی هر روز