2777
2789

10 جلسه رفتم هیچ فایده ای نداشت یه جاهاییم حتی بدترم شد

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پنج سالی هست تموم شده دیگه 

شارژ یکسال یکبار میرم 

موهام هیچی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من دوره هام تموم شده شارژ میرم خیلی بهتر شده ولی خب کامل کامل نرفته و اگه بوقتش نری برمیگرده

یعنی از یه شارژ یا شارژ بعدی هم همچنان مو هست؟

بعد زیاده و باید حتما شیو بشه ؟

مشکل هورمونی و اینا نداشتید؟نگفتن چرا برای شما فایده ای نداشته؟

اتفاقا اواخر شهریور آزمایش هورمون دادم و همشون اوکی بوده

نمیدونم خدا لعنتشون کنه تا یکماه و نیم خوبه بعد دوباره پرقدرت تر برمیگرده

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

یعنی اصلا شیو نمی کنید؟خودتون کم مو بودید؟

قسمت بیکینی پیش میاد که کمی باشه و شیو کنم 

اونم خیلی کم 

اما بقیه قسمت ها نه هیچی مو نداره 

نه عزیزم کم مو نبودم انچنان

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببخشید میتونم اسم دستگاهتون رو بپرسم

ی تایم با الکساندر 

یه تایمی هم تیتانیوم