2777
2789
عنوان

موهای زائد دختران

169 بازدید | 20 پست

دوستان دخترم ۱۵ سالش اما پریود نشده خیلی وقته علائمش رو داره و مو های زائد در آورده قد کشیده کلا علائم پریود رو داره موهای زیر بغل و تناسلیش رو زده اما نمی دونم می تونه موهای دست و پاش رو هم بزنه یا نه میشه لطفا راهنماییم کنید بنظرتون حتما باید بمونه بعد پریودی؟ 

آخه ناراحته چون دوست داره بزنه اما نمی دونم چیکار کنم می ترسم بعد پریودیش موهاش زیاد بشه و ضخیم بعضیا میگن نباید قبل پریودی زد

نظر شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مادر خوبی یادمه من ۱۵_۱۶سالم بود واقعا در حد بافتن شده بود موهای بیکینیم و مامانم اجازه نمیداد بزنم.

شب حنابندونم عمه ام بزور راضیش کرد ک بزنم

فک کنم خودش با پشم عروس اومده بود

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

ربطی نداره

بهش یاد بدید با موبر بزنه که ضخیم نشه یا دستش زخم بشه

از این پودر موبر های بی بو که توی فروشگاها میفروشن

برای پریودش هم میخواید پیش دکتر برید 

البته اگر توی فامیل و اشنا داشتید کسی ک تا این سن پریود نشده بوده

پس طبیعیه

من ۱۴ سالگی پریود شدم یادمه قبلش هداشت میومد مدرسه

هر ۶ ماه به من بیچاره میگفت هنوووووز پریود نشدی؟😐😂

اخر دیگ نزدیک ۱۵ سالگیم بود پریود شدم

تا اینکه فهمیدم مادر خودم دبیرستان پریود شده😐😂

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چه مادر خوبی یادمه من ۱۵_۱۶سالم بود واقعا در حد بافتن شده بود موهای بیکینیم و مامانم اجازه نمیداد بز ...

اخه میزدی هم از کجا میخواست بفهمه😂😂💔💔💔

وای منم همینطوری بودم با این تفاوت ک من میترسیدم بزنم

میترسیدم خودمو زخم کنم

ربطی ندارهبهش یاد بدید با موبر بزنه که ضخیم نشه یا دستش زخم بشهاز این پودر موبر های بی بو که توی فرو ...

این ذهنیات واقعا نمیدونم از کجا اومده در حالیکه که اماما توصید موکد کردن هر هفته نوره بزنیم 

کرم موبر هم میشه برای دختر سیزده ساله استفاده کرد؟

اره

من به خواهرم یاد دادم بزنه

اون موهای زیر بغلش اذیتش میکرد خجالت میکشید

کلا چشم ابرو مشکیه پر موئه

تازه اون ۱۲ سالش بود بهش یاد دادم

یه قسمت اول باید تست کنید

اگر خارش نداشت قرمز نشد 

میتونید استفاده کنید

ربطی ندارهبهش یاد بدید با موبر بزنه که ضخیم نشه یا دستش زخم بشهاز این پودر موبر های بی بو که توی فرو ...

من خودم هم دیر شدم عمه هاشم خیلی دیر شدن واسه همین برای این نگران نیستم 

اخه میزدی هم از کجا میخواست بفهمه😂😂💔💔💔وای منم همینطوری بودم با این تفاوت ک من میترسیدم بزنممیتر ...

همینو بگو اگه میزدم از کجا میخواست بفهمه! 

مگه اونموقع اینا به عقلم میومدن خدایی خیلی نسل ساده ای بودیم😅

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹