نمیدونم چی بگم نمیشه قضاوت کرد گلم...هرچیه الهی مشکلت حل شه
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره چون قصدم طلاق بود فیلم عروسی زنونه رو برداشتم مردونه رو واس اون گذاشتم .. البته کلا اخلاقش قبل اینام در اتاق قفل بود اگ بکم فقط همون ماه اول ازدواج بگم عکسامو دیدم دروغ نگفتم الان ۲ سال باهاش زندکی میکنم .
حالا نگفتین کسی هس ک با چنین شرایطی با کسی زندگی کرده باشه سالیان سال ؟
گوشی خودمم رمز داره ولی خب اینجوری نیس ک پنهون کنم هرموقع یهو مثلا اومده بالا سرم خب صفحه گوشیم باز بوده ولی اون ن خیلی وقتا یهو گوشیشو قفل میکنه با خودش میبره حموم میگ ممکنه کسی زنگ بزنه