2777
2789
عنوان

دلم از خدا خیلی گرفته 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 27 پست
همه ما به نحوی مشکلات داریم ویجوری باید باهاشون کنار بیایم ودرستشون کنیم

درسته ولی مشکل داریم تا مشکل به عنوان مثل اونی که بچه پولداره مشکلش اینه که فردا چک فلان شرکتو که از تولیدی گرفته باید پاس کنه و مشکل یکی دیگه هم اینه که تند تند کارتون از تو آشغالا جمع کنه که ببره ضایعاتی بفروشه تا بتونه شب یه وعده غذا برای خانوادش تهیه کنه.

بله اینا هر دو مشکل هستن ولی زمین تا آسمان با هم متفاوتن و دردشون فرق داره.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه معنیش رو بگی

یعنی اونایی که توی این دنیا سختی بیشترمیبینن بیشتربه خدا هم فکرمیکنن حتی ناخودآگاه.اونا راخدا بیشترهم دوست داره و دراون دنیا اسایش دارن .سختی کشیده ها بیشتر خدا رادوست دارن.فقط بایدباچشم بصیرت ببینیم

بیایم بگیم وااای ما زندگی لاکچری و بی درد داریم بگیم ما غصه نداریم ، اگر بگیییم واای ما حالمون عااال ...

خب این مسئله فرق میکنه چون نیت ها فرق میکنه شما میدونی اون شخص که داره این حرف رو میزنه از روی دلسوزی یا اینکه دلداریت بده نیست معمولا اکثرا میخان خودشونو جای اون شخص قرار بدن.شاید یکی از دلایل بالا رفتن آمار خودکشی و افسردگی بین جوانان همین باشه که تا طرف میگه فلان دردو دارم هزار نفر میگن منم همینطور و اون بنده خدا هم با خودش میگه پس من ضعیفم بقیه هم مثل من هستن ولی تحمل میکنن ولی من ضعیفم و همش ناله میکنم و این اون شخص رو افسرده تر میکنه.

میشه به جای گفتن کلمه منم همینطور راه حل به اون شخص داد برای قوی شدن برای صبر و اراده درباره مشکلش

ایشالله خوب بشی عزیزم 🤲🏻خیلی این دنیا بی رحمه

ممنونم عزیزم ولی باید درستش کنیم وخودمون قوی کنیم تو هم ناراحت نباش دنیا همیشه به یه رو نمیمونه درکت میکنم مشکلت بزرگه وچقد ناراحتی ولی باید تحمل کرد وزمان بگذره

یعنی اونایی که توی این دنیا سختی بیشترمیبینن بیشتربه خدا هم فکرمیکنن حتی ناخودآگاه.اونا راخدا بیشتره ...

طوری از خدا دلم گرفته که فهمیدم اصلا خدایی وجود نداره وگرنه این همه یه نفرو بدبخت نمیشد 

آخه تو رو سننه

خب این مسئله فرق میکنه چون نیت ها فرق میکنه شما میدونی اون شخص که داره این حرف رو میزنه از روی دلسوز ...

من خودم با چشم خودم دیدم کع همه یه خوشبختی ای دارن میگن مثل من نیستن ....

آخه تو رو سننه

درده من به همین دومی اندازه و بیشتر بزرگه

من نمیتونم شرایطی که الان توش قرار داریو درک کنم چون جای شما نیستم ولی میتونم درک کنم که الان چه حال بدی دارید میدونم دنیای بی عدالتی هست میدونم بعضی وقتا جوری میبُری که دوست داری همه چی تموم شه ولی اینو بدون قانون این دنیا همینه همیشه کسایی بدون که در حقشون جوری بی عدالتی شده که انگار معنی بی عدالتی رو از رو اونا ساختن اما اینو بدون تو باید بخاطر یکسری چیزا مثل خانواده مثل وظیفه ی انسانی که نباید از دستشون بدی خودتو قوی کنی پس سعی کن ژن تحمل و تغییرتو بیشتر کنی امیدوارم موفق باشی همیشه

خب این مسئله فرق میکنه چون نیت ها فرق میکنه شما میدونی اون شخص که داره این حرف رو میزنه از روی دلسوز ...

بله 

از این بابت و دید اگر نگاه کنیم درسته 

من کلی گفتم ک وقتی کسی حالش خوب نیست دوست ندارم از خوشی هام بگم  ..

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏