2777
2789
عنوان

عروسی برادرم چی بپوشم

8401 بازدید | 29 پست

سلام دوستان .ماه آینده عروسی برادرمه میخواستم راهنماییم کنیدن. خودم دوسال پیش عقد کردم و لباسم خیلی خوشگله اون موقع ۷۰۰ خریدمش و توی عقدم فقط خانواده های عموم لباسم و دیدن چون من و شوهرم دختر عمو پسر عمو هستیم.میتونم بگم ۹۰ درصد فامیل لباسم و ندیدن.حالا موندم برم بخرم یا نه. اگه خواستم بخرم از کجا لباس شیک ولی تا قیمت ۱ میلیون میتونم پیدا کنم

منم مثل تو دوماه پيش عروسي خودم بود عيدم عروسي برادمه نميدونم چيكار كنم

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تازه لباس خريدي همونو بپوش بنظرم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چشم عسلی جان شما از کجای اصفهان لباس میخری؟مزون سراغ دارین بهم ادرس بده ممنون

عزیزم من مزون خاصی نمیشناسم ولی یکی هست تو خیابون توحید سر خیابون مرکز مشاوره توحید چیزای شیکی داره ی پاساژم هست تو انقلاب اونم بددددک.نیست 

چطور زکریای رازی 900سال پیش الکل رو کشف کرد ولی اسلام 1400سال پیش الکل روحروم کرده؟؟

عروسی برادر ادم نباید لباس مث لباس عروس یا سفید باسه چون وجه خوبی نداره در کل نباید زیاد به خودت برسی مث عروس چون بلاخره عروس باید از همه خوشگلتر باشه و شاید دلگیر بشه من اگه بودم ی لباس شیک و ساده بلند چاک روی پا میپوشیدم موهامم ی سشوار با ی نیم تاج ساده   

اگه وضع مالی همسرت خوبه بخر، اگه وضعش معمولیه نخر به نظر من.

من چند ماه دیگه عروسی دعوتم ولی میخوام لباس مراسم حنابندونم که یه جشن خونگی بودو بپوشم چون فقط چند تا از بستگانمون لباسمو دیدن اگر هم همشون دیده باشن برام مهم نیست

راستی اگه تهران هسای و لباس مجلسی میخوای یه سر به بازار امامزاده حسن، پاساژ عقیق بزن کارای متنوعی داره

عروسی برادر ادم نباید لباس مث لباس عروس یا سفید باسه چون وجه خوبی نداره در کل نباید زیاد به خودت برس ...

من عروسی داداشم لباس نسکافه ای پفي پوشیدم شبیه لباس عروس بود همه با عروس اشتباه میگرفتن یعنی اشتباه کردم😱😱آخه منم تازه عروس بودم

من عروسی داداشم لباس نسکافه ای پفي پوشیدم شبیه لباس عروس بود همه با عروس اشتباه میگرفتن یعنی اشتباه ...

من ی برنامه تو ماهواره دیدم باید ها و نبایدهای عروسی برای مهمانهارو میگفت اینم ی موردش بود حتا گفته بود از عروس و داماد نظر بخاین درمورد لباستون .

من عروسی داداشم لباس نسکافه ای پفي پوشیدم شبیه لباس عروس بود همه با عروس اشتباه میگرفتن یعنی اشتباه ...

بله لشتباه کردی و دل عروسو شکوندی

خدایا منو عشقمو برای هم نگه دار😍😍