misshiva مدیر استارتر عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 166 عنوان مداد نوکی 55 بازدید | 10 پست اتود خیلی خوبه روون مینویسه اگه اشتباه بنویسی میتونی پاک کنی رنگش خوشگله سبکه همیشه داریش وزنش کمه خوش دسته اصا نگم براتاتود عشقه اتود خیلی خوبه با اتود بنویسید😁😂 هیوا دختری در مزرعه نویسنده یه رمان هم اسم خودمم تبع شعر دارم :) هجده ساله از تهران 1403/08/10 | 13:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasamanjfr عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 13009 اتود داشتیم وقتی اتود مد نبود |•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
misshiva مدیر استارتر عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 166 تاپیک زدین برای تعریف از اتود ؟😐 آره🙂😂میخوای میتونم فیکشن خیانت هم بنویسمچه میدونم شاید یه روز نوشتم هیوا دختری در مزرعه نویسنده یه رمان هم اسم خودمم تبع شعر دارم :) هجده ساله از تهران
misshiva مدیر استارتر عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 166 اتود داشتیم وقتی اتود مد نبود دقیقا نماد لاگچری بودن بودمخصوصا فلزی هاش هیوا دختری در مزرعه نویسنده یه رمان هم اسم خودمم تبع شعر دارم :) هجده ساله از تهران
پاستل عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 3472 آره🙂😂میخوای میتونم فیکشن خیانت هم بنویسمچه میدونم شاید یه روز نوشتم فیکشن؟متوجه نمیشم عزیزم
misshiva مدیر استارتر عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 166 فیکشن؟متوجه نمیشم عزیزم بذار بهتر بگمچیزی که تجربه نکردی ولی میخوای بقیه فکر کنن تجربه کردی مثل تموم تایپیک های خیانت نینی سایت ک پربازدید میشه(نظر منه)یجور دیگه هم بگم میشهترشحات مغز مریض نویسنده هیوا دختری در مزرعه نویسنده یه رمان هم اسم خودمم تبع شعر دارم :) هجده ساله از تهران
پاستل عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 3472 بذار بهتر بگمچیزی که تجربه نکردی ولی میخوای بقیه فکر کنن تجربه کردی مثل تموم تایپیک های خیانت نینی س ... وا چرا باید همچین تاپیکی بزنید آخه؟🤔
misshiva مدیر استارتر عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 166 وا چرا باید همچین تاپیکی بزنید آخه؟🤔 ملت دوست دارن هیوا دختری در مزرعه نویسنده یه رمان هم اسم خودمم تبع شعر دارم :) هجده ساله از تهران
misshiva مدیر استارتر عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 166 یعنی شما هم دوست دارین از این تاپیکا بزنید؟🙈 من شغلم تولید محتوا بر پایه متنه گلم😁👌 هیوا دختری در مزرعه نویسنده یه رمان هم اسم خودمم تبع شعر دارم :) هجده ساله از تهران