2777
2789
عنوان

صب بی بی چکم منفی شد

193 بازدید | 16 پست

دیروز موعدم بود.دوروزه ترشح سفید داشتم.. ده روز پیشم دوتا لک صورتی دیدم.یه ساعت پیش یه کوچولو ترشح آبکی مث خونابه داشتم.. چجوریه ؟بی بی چکم که منفی بود😒

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرت عزیزم چن روز دی دوباره بزار

یعنی به چندروز دیگه میکشه؟میترسم پریود شم 😞دیروز پریروز که ترشح سفید داشتم دل درد پری هم داشتم اما امروز هیچی.. فقط الان زیر دلم تیر میکشه.. 😔

خب باردار نیستی دیگه

واقعا؟😞پس چرا پری نیومد؟تا حالا سابقه نداشته عقب بندازم.

ناراحت نباش گلم آز بده شاید باردار باشی نباشیم اشکال نداره ماه دیگ اقدام کن😍

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

منم دیروز موعدم بود ..فعلا ترشحات سفید آبکی دارم نه اونقدر زیاد ..بعدشم همیشه سینه هام قبل پریود درد داشت ..ایندفعه نداره ..واسم عجیبه یکم ..بعدش همیشه پریودام 30روزه و زیادش 32روزه اس ..فردا رو هم ببینم شاید شدم ..

من دوهفته بعد از عقب انداختن فهمیدم باردارم.بیبی چکن منفی بود حتی دوروز بعد از عقب افتادم آزمایشم دا ...

باشه عزیزم.سعی میکنم استرس نداشته باشم.هرچی خدا بخواد😔

منم تو اقدامم پری هام بهم ریخته از بده اگ بودی.بسلامتی نبودی ایشالا ماه بد

فردا بدم معلوم میشه؟یعنی بتام اگه باردار باشم تا الان رفته به اندازه کافی بالا که نشون بده؟

باشه عزیزم.سعی میکنم استرس نداشته باشم.هرچی خدا بخواد😔

منم بارداریم وقتی بود که اصلا بهش فکر نکرده بودم قبلش همش منتظربودم که پریود میشم یا عقب میندازم

اين نيز بگذرد🌺🌺🌺