مصی777 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 468 عنوان برای تخلیه بقایای جنین 223 بازدید | 9 پست چی باید بخورم؟یک هفته خونریزی دارمسونو دادم گفت سقط شده داره خودش تخلیه میشهچیکار کنم زود تر تخلیه بشهدکتر هیچ قرصی هم بهم ندادگفت بعد یک ماه سونو بده اگدتخلیه نشد کورتاژ باید بشیولی من از کورتاژ میترسمچی بخورم ک خودش تخلیه بشه 1403/08/10 | 11:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1245pari عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 3967 چیزهای گرم بخور زعفرون و اینا اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌
ghazalshm عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 587 زعفرون دم کن بخور،اب جعفری بگیر بخور،اب انار زخور،عروس پشت پرده بخور،دارچین بخور،طناب بزن،بالا پایین بپر،دوش اب گرم بگیر سختمونهولیمیرسیمبهجاییکهحقمونه.
zeuuus عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 2072 طناب بزن جوشانده زرشک و زعفرون ب من خیلی کمک کرد تا می تونی فعالیت کن وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ
مصی777 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 468 چیزهای گرم بخور زعفرون و اینا زعفرون چجور بخورم چه مقدار
مصی777 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 468 طناب بزن جوشانده زرشک و زعفرون ب من خیلی کمک کرد تا می تونی فعالیت کن زعفرون چجور درست کنم بخورم چه مقدار
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48544 آب زرشکدم کرده زعفران آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
rezin عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 3432 رحم باید گرم و تقویت کنی بزرک سیاه بخر پاکش کن اسیاب کن باهاش کاچی درست کن دمنوش پونه اویشن گل گاو زبون تخم گشنیز و شوید زعفرون هم زیاد بخور