2777
2789
عنوان

حق ترین و بهترین شعر جهان

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 30 پست

اما خداوند همه اینها را زودتر میدانسته

میدانسته دختر که می افریند زودتر عاقل میشود،زودتر درک و شعورش بالا میرود

اما میدانیته که مردها گاهی نام نر را فقط دارند

برای همین گفته بهشت زیر پای مادران است

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
بله خیلی حق ولی حال خودتون و با این حرفا خراب نکنید بیخیال لذت مادر بودن و اونا هیچ وقت تجربه نمیکنن ...

که چی این لذتا برابری میکنه با آزادی اونا؟ 💔مادر ک بشیم چی میشه دردسرش واسه ماس

M♡R

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خیلی حق ولی حال خودتون و با این حرفا خراب نکنید بیخیال لذت مادر بودن و اونا هیچ وقت تجربه نمیکنن ...

من خودم همسر ندارم ولی تو خانواده های مختلف تمام این چیزارو دیدم ....

البته که حس مادر شدن خیلی شیرین تر از این حرفاست

که چی این لذتا برابری میکنه با آزادی اونا؟ 💔مادر ک بشیم چی میشه دردسرش واسه ماس

اگه درست انتخاب کنی شمام آزادی و از دست نمیدی 

مادر نشدی وگرنه با همه لذت های دنیا برابری میکنه 

فقط اون لحظه ک بچت تو بغلت شیر میخوره با هیچ چیزی هیچ چیزی تو دنیا قابل قیاس نیست

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

متاسفانه حقیقت🖤💔

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
توی این همه فقط تاکسی و زانو رو قبول دارم بقیه اش اغراقه خیلی لطف ها هم به زن شده اینجا اشاره نشده

خب شاعر این شعر خواسته بیشتر تفاوت هارو بیان کنه عزیزم 

اگه درست انتخاب کنی شمام آزادی و از دست نمیدی مادر نشدی وگرنه با همه لذت های دنیا برابری میکنه فقط ا ...

ااین شعر منظورش واسه همه مرداس 

تو درست ترین انتخابم بازم به زنا ظلم میشه ما رو میشونن خونه و به قول شما میخوریم و میخوابیم و میسابیم ولی اون مرد با اجتماع سر و کار داره در قبال کار بهش پول میدن و پیشرفت میکنه ولی زن چی 

با ازدواج با مرد ایرانی همه حقوق انسانی زن زیر پا گذاشته میشه 

M♡R

ااین شعر منظورش واسه همه مرداس تو درست ترین انتخابم بازم به زنا ظلم میشه ما رو میشونن خونه و به قول ...

بله منم قبول دارم حرف شما رو 

حتی شعر و 

ولی خب هممون میدونیم و عملا کاری نمیتونیم بکنیم 

همه جای دنیام همینه یکم کمتر یکم بیشتر 

ولی با مرور و فکر کردن بهش فقط حال خودمون و بد میکنیم 

گاهی باید بیخیال بود و لذت برد از حداقل هایی ک داریم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان