2777
2789

کسایی ک در جریان تاپیک قبلیمن.(خودتون برید بخونید )دیشب رفتم پایین.رام نداد و بیرونم کرد پدرشوهرم بعدش با بغض اومدم بالا و نشستم گریه ک مادرشوهرم اومد التماسو و بزور بردم.همونطور ساکت نشسته بودم ک برگشت و گفت نمیای ک نیا اصن میخوام نیای وظیفته ک بچرو هرشبببب بیاری ببینیم ما.گفتم خودتون بیاید گفت نه وظیفه ی تو.

شوهرمم خونه نبود.وقتی اومد و بش گفتم گفت ب درک اصلا حق نداری بری و بچرم نبر.خواستن خودشون ببرن بگو زود بیارید.

انقد ازش متنفررررممممم ک خدا خدا میکنم ی دردی بگیره که من جیگرم حال بیاد.من ب این مهربونیرو ببینید چقدر زجر دادن ک بد میخوام براشون.لطفا شمام دعا کنید ی بلایی سرش بیاد و تاوان کاراشو بده.ی دختر مجرد مارمولکم داره.ا خدا نمیترسن ک ی دختر یتیم و بی پناهو زجر میدن.دوس ندارم ریتشو ببینم .چ برسه بچمو بغل کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همدردیم عزیزم😢😢😢😢

پدرشوهر و مادرشوهر من بدتره حساب کن وقتی شوهرم نیست مسخرم می‌کنه سلام و خداحافظی جواب نمیده

حتی بیا جلو جمع بهم گفت تنبل و گدا😭😭😭😭

یعنی داغون شدم

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم

عزیزم😟

اخه چرا اینجورین؟؟؟

نه تو میمانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی، به حباب نگران لب یک رود قسم، و به آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم خواهد رفت؛ آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...💜

چه بد... ولی نفرین اینقدر انرژیش منفیه خدای نکرده ممکنه رو خودتم تاثیر منفی بزاره دعا کن به راه راست هدایت بشن.... اخه بعضی از این خانواده ها چه میخوان از جون جوونا دست از سرشون بردارید دیگه

مادر شوهر منم همینطوره،تو خونم دارم مثل پروانه دورش میچرخم و پذیراییش میکنم بعد الکی باهام‌قهر میکنه،با دخترم حرف میزنه،به من محل نمیذاره؛منم امیدم به خداست

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙