2777
2789
عنوان

کسی تاحالا از چاپار بسته گرفته

5132 بازدید | 7 پست

بستم از تهران 

دیروز اسکن ورود خورده ب شهرمون 

بعد از ظهر باز اسکن خروج از شهرمون رو زده فقط 

اما ن ب دستم رسیده ن هیچی 

چطوریه شرایطش؟ب نمایندگی باید زنگ بزنم ؟

خودشون بهت زنگ میزنن

اول ک میرسه فک کنم طول میکشه تا بدستت برسه بارگیری بشه زنگ بزنن

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
خودشون بهت زنگ میزنناول ک میرسه فک کنم طول میکشه تا بدستت برسه بارگیری بشه زنگ بزنن

اها ممنون اما میدونی چون زده بود اسکن خروج 

ترسیدم مثلا برگشت خورده باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها ممنون اما میدونی چون زده بود اسکن خروج ترسیدم مثلا برگشت خورده باشه

نمیدونم ک اما اگ نگرفته باشی برگشت میزنه ولی خب بهت زنگ میزنن اونم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

برای من میارن دم در خونه و بهم زنگ میزنن که بیا دم در بسته‌ت رو‌ تحویل بگیر. 

سلام به همه مامانا و باباهای مهربون و نمونه و بچه‌های گلشون😍 به شاپکینز خوش اومدین💐 ما اینجا برای کوچولوها کلی لباسای خوشگل داریم. به اضافه لوازم آرایشی برای مامانا و دختر خانومای دوست داشتنی.💅 امیدواریم حتی اگه قصد خرید هم ندارین، از دیدن محصولات جذابمون لذت ببرین♥️☺️ راستی! هر چی بخرید براتون چند درصد تخفیف قائل میشیم. خیالتون جمع جمع😃     https://t.me/shopkins2024         غرفه‌ی ما در با سلام: https://basalam.com/shopkinz