2777
2789
عنوان

کسی پیدا میشه کاملا راضی و خوشبخت

453 بازدید | 43 پست

داشتم تاپیکا رو نگا میکردم،اکثرا یا میخوان بمیرن یا از یه چیزی خیلی ناراحتن،نمیدونم شایدم کسی تو حال خوبیاش زیاد نمیاد تاپیک بزنه و حرف بزنه و اگر بزنه ممکنه متهم به فخرفروشی بزنه حالا به هر عنوان

شما خودتون احساستون نسبت به زندگیتون چجوریه؟من خودم بعضی وقتا که دلم میگیره فک میکنم زندگیم خیلی بده نا امید و سرخورده میشم و به پوچی میرسم .وقتاییم که حالم خوبه یا تمام سعیمو میکنم خوب باشم همش به چیزای مثبت زندگیم نگاه میکنم و میترسم خودمو چش بزنم.

شمایی که احساس خوشبختی میکنی آیا همه چیز تو زندگیت داری؟ یا اینکه واقعا با چیزایی که هست حتی اگه کمه و مشکلاتی که داری این حسو تجربه میکنی؟

اصلا رضایت از زندگی به همه چی داشتن ربطی نداره...البته شاید برای من این طوره...من معنویات برام مهمه‌...یعنی همین که روابط خوبی داشته باشم..خانواده خوبی داشته باشم..خودم ادم خوبی باشم...اینا باعث رضایتم از زندگی می شه..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم راسشو بخای ۳ساله ک ازدواج کردم اکثرا احساس خوشبختی داشتم راضی بودم ب حز مواقعی ک سره ی چی باشوهرم بحثم میشدوقهرم میشه بدم میاد و زود کم میارم همش ناله ک ای من بدبختموفلان.....مثلا دوروزه شوهرم بخاطر ی دروغم قهره باهام خیلی دلش شکسته...منم احساس بدی دارم 

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

من از چیزی که ساختم کاملا رضایت دارم ....

از همسرم هم رضایت دارم...

فکر میکنم درست انتخاب کردم و خودمم هزینه رشدم را دادم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

احساس خوشبختی فردی و جمعی هست 

به صورت جمعی نه احساس خوشبختی ندارم 

اما فردی و تو راوبط خودم،بله 

مشخصا همه چیز هم ندارم اما داشته هام کافی و زیبا هستن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من عاشق زندگیمم،باور کن سختی زیاد کشیدم با همین سنم روز بد زیاد داشتم،ولی نذاشتم دووم بیارن اون روزا،شاید هر کسی جای من بود تو یه نقاطی از زندگی خود کشی ام کرده بود،ولی من حتی دلم میخواد عمر طولانی داشته باشم و به هر چی میخوام برسم

اصلا رضایت از زندگی به همه چی داشتن ربطی نداره...البته شاید برای من این طوره...من معنویات برام مهمه‌ ...

منم خانواده برام خیلی مهمه.اینکه باهم خوب باشن و سالم باشن‌،فک میکنم یکی از مهمترین چیزاییه که وجود داره

من خودم راسشو بخای ۳ساله ک ازدواج کردم اکثرا احساس خوشبختی داشتم راضی بودم ب حز مواقعی ک سره ی چی با ...

واقعا دروغ گفتن به همیر خیلی بده

خیلی خیلی زیاد

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

مردم یه چیزی از خوشبحتی تو ذهنشون ساختن هیچوقتم بهش نمیرسن!

دیروز تو نت نگاه میکردم یه نفر کنار خیابون خوراکی میفروخت، نه سواد درستی داشت، نه اونجوری که ازش پرسیدن تصمیم درستی تو زندگی...

میگفت بازار الان خرابه نهایتا ماهی ۲۲ میلیون درآمد داشته باشم!!! بعد جالب بود که ناراحت و ناراضی بود!

هنوز یا نمیفهمه یا نمیدونه در آمد یه فرد تحصیلکرده تو خیلی از بخشا اندازه این نیست.

آدم ها تعریف درستی از حال خوب ندارن. 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

من ک از زندگیم تقریبا راضی ام با اینکه ب جز قرض چیزی ندارم. مطمعنم هستم ی روز همه چی درست میشه ولی ه ...

اره منم همش امیدوارم که روزای خیییلییی خوبی تو راهه🥹🤣🤣

خوشبختی به داشتن همه چیز نیست

گاهی اوقات با بودن یا داشتن یه علت فرد احساس خوشبختی داره و شاده.....

گاهی اوقات هم همه چیز هست اما طرف رضایت نداره...

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌