2777
2789
عنوان

چربي شكم و پهلو

5895 بازدید | 22 پست

من قدم ١٦٥ هست و وزنم ٥٨ هست 

اما شكم و پهلو دارم و نميتونم باشگاه برم

بقيه اندام هام لاغره، تاحالا زايمان نداشتم

كسي راه حلي داره بتونم تو خونه شكم و پهلومو اب كنم؟ 

تورو خدا دريغ نكنين اگه چيزي ميدونين، اخه خيلي رو اعصابمه اين هيكل

خب باید ورزشایی و ک تو خونه میشه انجام داد واسه اب کردن شکم و پهلو رو انجام بدی 

تو نت سرچ کنی هست 

تو برنامه ی مانکنم من دیدم تو بازار میتونی دانلود کنی با کالری شمارم راحت وزن میاد پایین 

طنابم خوبه

یک عدد نیمچه روان شناس..😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باید ورزشایی و ک تو خونه میشه انجام داد واسه اب کردن شکم و پهلو رو انجام بدی  تو نت سرچ کنی ...

قبلا كه باشگاه ميرفتم هيكلم فوق العاده شده بود اما مربيم ميگفت اگه خيلي ورزش شكم و پهلو انجام بدي برعكس اون چيزي كه فكر ميكني اتفاق مي افته و بيشتر شكم و پهلو مياري

خب جز ورزش و کم خوردن ک کار دیگ ای نمیشه کرد منم شکم دارم ولی دارم ابش میکنم با همین کارا

نميدونم والا چكار كنم، گفتم شايد معجون گياهي يا دم نوشي چيزي دوستان بشناسن واسه اين معضل

عزيزم چيزي به اسم لاغري موضعي تو علم تربيت بدني وجود نداره 

بدن تصميم ميگيره چجوري چربي ها رو كم كنه 

و تغذيه ام خيلي موثره مثلا برنج و كربوهيدرات رو شنيدم اگر كم كني و نخوري اصلا در شب شكم پهلو نمياري

عزيزم چيزي به اسم لاغري موضعي تو علم تربيت بدني وجود نداره  بدن تصميم ميگيره چجوري چربي ها رو ...

من روزا اصلا غذا نميخورم اما شب يه شتر هم ميتونم بخورم متاسفانه😭

يكي بهم گفت مچ دست رو ماساژ بدي چربي شكم و پهلو اب ميشه، اما من باور نكردم مگه ميشه؟  طرف دكتر ...

یه طبی هست بهش میگن سوجوک ک تقریبا همین چیزی ک بهت گفتن رو توصیه میکنه.

ولی باید طبق اصولش پیش بری

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من روزا اصلا غذا نميخورم اما شب يه شتر هم ميتونم بخورم متاسفانه😭

بدیت همینه.

اینقد خودتو گشنه نگه میداری ک شب ک باید کم بخوری،پرخوری میکنی.

صبحونه تخم مرغ آبپز بخور.روزها چون کوتاهه تا شب گشنت نمیشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
واقعا؟ پس واقعي بوده

اره سرچ کن توی گوگل...