2777
2789
عنوان

پاک بودن و تو چی میبینید

93 بازدید | 6 پست

من تو زندگیم باعث یه سری اشتباهاتی شدم 

تاوانم پس دادما 

ولی هرچی بدی کردم به خودم کردم 

نه مال حروم خوردم 

نه زندگی کسی رو خراب کردم 

الان از خودم ناراحتم 

خودمو پایین میبینم 

سر شوهرم به خاطر اشتباهاته گذشتم بدترین تاوان هارو دادم از خودم بدم میاد 

با اینکه همه بهم میگن تو دلت پاکه تو مهربونی 

ما هیچ بدی از تو ندیدیم 

بچها واقعا پاک بودن به چیه ؟

به خودتم نباید بدی کنی 🙂🙃

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

به نظر من پاک بودن یعنی گناه نکردن 

چه اون گناه حق الناس باشه 

چه حق الله 

چه در حق خود ادم

و البته که خیلی سخته این و هرکسی نمیتونه جز بندگان خاص و مخلص 

ولی در توبه و بازگشت رو خدا همیشه باز گذاشته

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاک بودن رو فقط تو بچه ها ببین

گاهی هم خودشونو اذیت میکنن هم دیگرانو

ولی درنهایت هم خودشونو خالصانه دوست دارن هم دیگرانو

اگه اشتباهی کردی خودتو ببخش و بپذیر که مثل اون بچه کوچولو راه درست رو بلد نبودی 

او پروردگار غیر ممکن هاست و تو برای ممکن ها گریه میکنی ؟؟؟؟