2777
2789
عنوان

بیدارید

153 بازدید | 9 پست

چند روزه عصبیم  همش گریه میکنم  ی جوری گریه میکنم از سرم تا پام میلرزه یوقتهایی ک نشستم یهو بدنم میپره 

حس میکنم دلم نمیخواد برم توی خونه زندگیم از خانواده همسرم پر از خشمم از همسرم پر از ناامیدی   حس میکنم امادگی خونه زندگی متاهلی ندارم احساس خوشبختی ندارم دلم میخواد برم ی جای ساکت یجا ک خوشبگذره  ن صب تا شب مثل زندونیا توی خونه نصف عمرم رفت  حس میکنم با نامزدم خوشبخت نمیشم نمیدونم تمومش کنم یا ن اصلن خوب نیستم توی pms هم هستم اما حس میکنم افسردگی شدید گرفتم هرروز داره بدتر میشه اضافه وزن شدید گرفتم هرچی خرج میکنم خوشحال نمیشم حالم خوب نمیشه حتی وقتایی ک‌دارم میخندم لحظه ای و ب زوره میرم حموم توی ذهنم کلی داستان منفی میبافم یا یجا خیره میشم 

افسردگی دارید بنظرم 

ی دوست خوب بهت انرژی مثبت بده شاد باشه با هم بیرون برید بنظرم برای روحیه ی شما خوبه . مردا معمولا درگیر کار و پول در آوردن هستن دیگه وقت زیادی ندارن برا تفریح 

پری... هم هستی روحیه ات حساس شده 

ی اهنگ شاد بندری بزار ی ارایش کن لباسی که دوس داری بپوش 

الان خونه ی مامانتی یا خونه ی خودت ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسردگی دارید بنظرم ی دوست خوب بهت انرژی مثبت بده شاد باشه با هم بیرون برید بنظرم برای روحیه ی شما خ ...

بعد چندسال زندگی متاهلی ی دوست داشتم ک اززمان بچگیم بود و خانواده هامونم همو میشناختن رابطمو باهاش خراب کرد کسی نیست بیرون برم تاخودش بیاد 🫠😤