2777
2789
عنوان

به امیدخداکارگاه میزنیم

59 بازدید | 5 پست

تولید رنگ و روغن. به امید خدا موفق میشیم آینده یچه هامونو میسازیم خدا خودش میدونه روزای سختی رو گذروندم بیستویک سال

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

خدابهترین هارو واستون رقم بزنه ،امیدوارم پررزق باشه واستون عزیزم،امیدوارم اینقدررر خوشبخت وخوشحال بشی که سختی های گذشته ازیادت بره

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابهترین هارو واستون رقم بزنه ،امیدوارم پررزق باشه واستون عزیزم،امیدوارم اینقدررر خوشبخت وخوشحال بش ...

الهی فداتشم مرسی

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

ای جان مبارکهامیدوارم زندگی تون پر از خیر و برکت بشه

مرسی عزیز دلم