2777
2789
عنوان

حتی یه سانت هم باز نشده دهانه رحمم

307 بازدید | 20 پست

مانا هم گفته حتما باید تا جمعه زایمان کنی  از صبحش باید بستری بشم دلم نمی‌خواد حال و حس زایمانو درد کشیدن ندارم حوصله هیچی رو ندارم اصلا تحملم ندارم می‌دونم حالم از زندگیم بهم میخوره از اینور بیمارستان برم بستری هم بشم منو میکشن مطمعنم یه معاینه ساده کردن خانمه با ناخن های دو ماتریش دستش کرد تو رحمم مطمعنم منو به مرز مرگ میرم چیکار کنم به خدا موندم اینقدر حالم داغونه که حتی دیگه بچه هم نمی‌خوام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واست دعا میکنم ب راحت ترین شکل ممکن زایمان کنیاز خدا برات دله خوشو تنه سالم می‌خواماگه زحمتت نیس توا ...

چشم فدات 

اینا که به کنار خیلی بدبختم فدات  مامانم منو انداخته برا مادر شوهرم مادر شوهرمم میگه همه درد کشیدن

خب اگه ناخن داشت اعتراض کن

ماما نباید ناخن داشته باشه

اگر محدودیت نداری

پله بالا پایین برو

شریت زعفران یا زیره بخور حمام آب گرم برو

ولی قبل هرکدومش حتما از زایشگاه اجازه بگیر بعد انجام بده

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

باید پیاده‌روی زیاد کنی . عزیزم اینجوری نگو می نی حس می‌کنه 

همه چیز به ناخودآگاه ما ربط داره 

من دوتا طبیعی آوردم با شرایط عاااالی تو بیمارستان دولتی 

سر اولی بدون بخیه 

دومی بدون برش اما بخیه داشتم 

دردش قابل تحمله

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.