2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد از سقط :(

| مشاهده متن کامل بحث + 125531 بازدید | 272 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام باران جان میخاستم یه راهنمایی کنم، البته شاید خودت تو تاپیک ها خونده باشی،پیاز درمانی را امتحان ...

ماشااله. خدا حفظش کنه❤

پیاز درمانی خوبه ولی برای کسانی که پرولاکتین بالا دارند پیشنهاد نمیشه. من پرولاکتیبنم نرمال اما در رنج بالاست و پیاز درمانی کمی ضرر داره. اما با این حال یک ماه انجام دادم.

فعلا دمنوش پای شیر مصرف میکنم. البته همه اینها وسیله است خدا باید بخواد. توکل به خودش

ممنونم گلم ،بله عزیزم اول و آخر خداست ،انشاالله که هرچه زودتر به لطف خداوند متعال به یه نی نی سالم برسی،من آبجیم 4ساله منتظر  یه بچه ست اما....

شاید تا این اتفاق مفهوم انتظار را نفهمیده بودم اما این ماجرا باعث شد حتی واسه دشمنم هم دعای خوب کنم،خداوند آ به همه ی منتظر ا عنایت داشته باش

مممنون عزیزم حتما‌ولی‌چه ریسکی کردین شما که بعدش سریع اقدام‌کردین‌چون همه‌میگن ۲ تا ۳ ماه باید صبر ک ...

من یه زایمان بد داشتم بچمو ازدست دادم بعده سر چهل روز دوباره حامله شدم الان پسرم 3 سالشه خدا بزگه امیدت فقط بخدا باشه مادر شوهرم خیلی مسخرم میکد 

سلام

منم الان 13 روز بچمو سقط کردم اونم طبیعی. هفته نهم بودم خونریزی کردم رفتم سونو بهم گفت بچت مرده و رشدش توی 7هفته متوقف شده. 

خونریزم 10 روز ادامه داشت بعد رفتم دکتر ببینم چیزی مونده یا نه. 

دکتر گفت بچه کاملا افتاده و بقایا نمونده. بهم گفت فولیک اسید بخورم با آسپرین. 

بدون آزمایش بهم آسپرین تجویز کرد. کسی مثل من تجربه داشته؟ 

حالا منتظرم یبار پریود بشم دوباره اقدام کنم

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست

سلام لطفا کمکم کنید من 10 از سقطم میگذره میخوام باردارشم ولی پریودی هام منظم نیست دکتر بهم پروژسترون داد با قرص تحریک تخمک دوماه ولی خیلی استرس دارم ایا باردار میشم سونو هم رفتم گفت همه چی عالیه مشکلی نداری ولی استرس دارم که باردار نشم من 20 سالمه