2777
2789
عنوان

پسری که

331 بازدید | 45 پست

رو اعصابمه بازی مسخره ای راه انداخته من تو اینستا فعالیت استوری زیاد دارم از همه چی میذارم عکس از خودمم میذارم از بین استوریام فقط عکسای خودمو لایک‌میکنه من جالب ترین استوریم بذارم کلا بینندس بعد جدیدا به طرز رو مخی از عکسای خودم بعضیاشو لایک میکنه بعضیاش  نه حس بدی گرفتم انگار مثلا این عکست خوبه این نه. نمیدونم عادیه رفتارش؟خب حداقل موضوعات دیگه ام لایک کن که ادم همچین حسی نگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا چی بگم؟تاحالا ریپلای نزده حرف نزدیم‌چی برم بگم لابد میگه ب خودت نگیر

خب بجا حدس زدن حرف بزن .. سعی کن غیر مستقیم بهش بفهمونی ک علت این حرکتش چیه اگه رلته ک نباید باهاش تعارف داشته باشی اگه ن ک هیچی 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
خب بجا حدس زدن حرف بزن .. سعی کن غیر مستقیم بهش بفهمونی ک علت این حرکتش چیه اگه رلته ک نباید باهاش ت ...

نه رل که نیست دورا دور شناخت کلی دارم ازش. بچه ام نیس که بگم واسه سرگرمیه همدیگه ام نمیبینیم که بگم از ادب بعضی عکسامو لایک میکنه. میترسم پیام بدم اخه مثلا بگه چقد هوله مثلا بگه نه همینجوری لایک میکنم 

اخه بچه ام نیست که بگم‌محض سرگرمیه صمیمیتم نداریم که بگم از رو ادبه

خب پس درسته .. همونی ک خودت میگیه .. با ی عکست حال میکنه با یکی نه ولی ن صد در صدی منظور از لایک کردن یعنی اقا من از این یکی بیشتر خوشم اومده .. اگه عکسای دیگتو لایک نمیکنه ک لابد براش اهمیت نداره 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
خب بجا حدس زدن حرف بزن .. سعی کن غیر مستقیم بهش بفهمونی ک علت این حرکتش چیه اگه رلته ک نباید باهاش ت ...

رل نیس اصلا نمیفهمم فازشو ریپلای هم نمیزنه اینهمه چیز دیگه استوری میکنم اونارو که کلا کارنداره

نه رل که نیست دورا دور شناخت کلی دارم ازش. بچه ام نیس که بگم واسه سرگرمیه همدیگه ام نمیبینیم که بگم ...

ن تو پیام ک نده .. اگه بخاد چیزیو بفهمونه ک یجورایی فهمونده داره با زبون بی زبونی میگه ک میخام بهت نزدیک بشم من تصورم‌ اینه لزوما با لایک نکردن یه عکس منظورش این نیست ک بدش اومده 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
ن تو پیام ک نده .. اگه بخاد چیزیو بفهمونه ک یجورایی فهمونده داره با زبون بی زبونی میگه ک میخام بهت ن ...

شایدم درست میگی. شاید میگه خودمو هول نشون ندم همه عکساشو لایک کنم. مثلا یه کم فاصلمم حفظ کنم. حدسه ها اخه چی بگم فقط برداشتم اینه