2777
2789

اعتقاد ندارم 

ولی میخوام امتحان کنم سعی میکنم به اون ایمانه و اون باوره برسم 

نتیجه داد تکنیکارو به شمایی که مثل من اعتقاد ندارید میگویم 

تادرودی دیگر بودورود😁

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

اعتقاد داشتن و ایمان داشتن مهمه تو این اصل اونم ایمان قوی

اینکه بگی اعتقاد ندارم برای امتحان حالا یک کاری میکنم

هیچی نمیشه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من ده سالشه میگه مامان من هر چی دلم میخادو شب موقع خواب یا همون لحظه فقط و فقط به خدا میگم و ازش خواهش میکنم بهم بده،بعد میام به شما میگم بخاطر همینم هر چی دلم میخاد زود بهش رسیدم ،میگه با خدا در مورد خواسته هات حرف بزنی بهش میرسی😍من گاهی اینقدرتعجب میکنم چچیزی که خواسته و مااصلا شرایطشو نداشتیم یهو واسش جور میشه بهش میرسه ،همش به دخترم میگم مامان تو مگه چجوری از خدا میخای که نه نمیگه،میگم تو جذب میکنی خواسته هاتو ،که میگه نمیدونم فقط میدونم اول به خدا بگم بهم میده

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
اعتقاد داشتن و ایمان داشتن مهمه تو این اصل اونم ایمان قویاینکه بگی اعتقاد ندارم برای امتحان حالا یک ...

خب عزیزم برای اولین بار چجوری میشه اون ایمان و باوره رو داشت؟

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷