دوری از خانواده سخت نیست ؟ چند وقت یکبار نیایید دیدنشون
از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونجوری که فکر میکردم پیشرفت نکردن.در آمدشون خیلی کمه.البته نسبت به ایران.اینجا کلی ملک و املاک داشتن ۳ تا ماشین شاسی داشتن.شغل خوب مرفه.حالا خواهرم میخاد میخاد بره ایالت کبک داره شوهرشو راضی میکنه.ولی پسرش میخاد برگرده
اوایل چرا خیلی سخت بود ، الان نه دیگه عادت کردم قبلا که مامانم زنده بودند سالی دوسه بار من میومدم ای ...
خدا رحمت کنه مادرتونو 🖤
من همش فکر میکنم زندگی کوتاه تر از این حرفاست که دورشو از کسایی که دوستشون دارم،خصوصاکه میگم خدایی نکرده نکنه از پیشم برن و من کم دیده باشمشون یا ایران نباشم ،خوش بخار اونایی که میتونن خانوادگی برن
از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه