2777
2789
من انجامش دادم دیگه بهش فکر نمیکنم

دوری از خانواده سخت نیست ؟ چند وقت یکبار نیایید دیدنشون

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوری از خانواده سخت نیست ؟ چند وقت یکبار نیایید دیدنشون

اوایل چرا خیلی سخت بود ، الان نه دیگه عادت کردم 

قبلا که مامانم زنده بودند سالی دوسه بار من میومدم ایران ، سالی دوبار مامانم و خواهرم میومدن پیشم 

الان خواهرم تابستون ها رو میان پبشم 

المان، هستم هنوزم

ببخشید عزیزم یو ان بودین یا تحصیلی مهاجرت کردین؟

سوال بعدی البته لطفا برداشت بد نکنین.

نی نی سایت چجوری عضو شدین چون کد نمیداد

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
من خواهرم مهاجرت کرد روسیه ولی اصلا راضی نیست کاملااااا پشیمان.با همسر و پسرش رفتن.پسرش میخاد برگرده ...

خیلی سرده روسیه 

ولی دخترای خوشگلی داره 😂😂😂

مرد 

چرا پشیمونن؟

اونجوری که فکر میکردم پیشرفت نکردن.در آمدشون خیلی کمه.البته نسبت به ایران.اینجا کلی ملک و املاک داشتن ۳ تا ماشین شاسی داشتن.شغل خوب مرفه.حالا خواهرم میخاد میخاد بره ایالت کبک داره شوهرشو راضی می‌کنه.ولی پسرش میخاد برگرده

ببخشید عزیزم یو ان بودین یا تحصیلی مهاجرت کردین؟سوال بعدی البته لطفا برداشت بد نکنین.نی نی سایت چجور ...

من ازدواجی مهاجرت کردم اینجا ادامه تحصیل دادم 

دختر داییم منو عضو کرد با شماره خودش 

قدیم خودم از اینجا عضو میشدم ، بعد از صدبار تعلیقی 😁مدتی نمی‌شد ، از ایران با شماره ایران عضو شدم 

اوایل چرا خیلی سخت بود ، الان نه دیگه عادت کردم قبلا که مامانم زنده بودند سالی دوسه بار من میومدم ای ...

خدا رحمت کنه مادرتونو 🖤

من همش فکر میکنم زندگی کوتاه تر از این حرفاست که دورشو از کسایی که دوستشون دارم،خصوصاکه میگم خدایی نکرده نکنه از پیشم برن و من کم دیده باشمشون یا ایران نباشم ،خوش بخار اونایی که میتونن خانوادگی برن

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه