جنین داخل شکمم مرده ۶هفته و ۴روز که بوده دیگه رشد نکرده الان باید تقریبا یازده هفته میبودم رفتم دکتر بهم گفت یک هفته برو خونه اگه خودش دفع شد که شد اگه نشد بیا کرتاژکنم دارویی چیزی هم بهم نداد البته تقریبا سه هفته پیش که رفتم سونو گفت ضربان داره و ۶هفته و ۳روز هست وپایین جفت خونریزی داره رفتم دکتر بهم شیاف پروژسترون داد و دوتا امپول اونارو استفاده کردم دوباره تقریبا سه هفته بعد که رفتم سونو چک کنم ببینم خونریزیم قطع شده یا نه که سونو گفت ضربان نداره و ۶هفته و ۴روز است درصورتی که باید ۱۰هفته میبود دوباره روز بعدش رفتم سونو که مطمعن شم اونم گفت که ضربان نداره و حتی سونو داخلی هم کرد که ضربان نداشت شیاف هام تقریبا دو روز بود که تمام شده بود دیگه از فردای سونو دیدم خونریزیم زیاد شد ولی زیاد زیاد نبود رفتم پیاده روی و پله بالا پایین رفتم و طناب زدم که دیگه امروز انگار خونریزیم بیشتره و درد زیر شکم و رحمی هم دارم دکتر که دیروز رفتم بهم دارو نداد و گفت تا سه شنبه صبر کن الان درد دارم چیکار کنم که زودتر دفع شه اگه استامینوفن یا بروفن بخورم بخاطر دردم اثرداره یانه اگه کسی تجربه ای داره به منم بگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!