2777
2789

جنین داخل شکمم مرده ۶هفته و ۴روز که بوده دیگه رشد نکرده الان باید تقریبا یازده هفته میبودم رفتم دکتر بهم گفت یک هفته برو خونه اگه خودش دفع شد که شد اگه نشد بیا کرتاژکنم دارویی چیزی هم بهم نداد البته تقریبا سه هفته پیش که رفتم سونو گفت ضربان داره و ۶هفته و ۳روز هست وپایین جفت خونریزی داره رفتم دکتر بهم شیاف پروژسترون داد و دوتا امپول اونارو استفاده کردم دوباره تقریبا سه هفته بعد که رفتم سونو چک کنم ببینم خونریزیم قطع شده یا نه که سونو گفت ضربان نداره و ۶هفته و ۴روز است درصورتی که باید ۱۰هفته میبود دوباره روز بعدش رفتم سونو که مطمعن شم اونم گفت که ضربان نداره و حتی سونو داخلی هم کرد که ضربان نداشت شیاف هام تقریبا دو روز بود که تمام شده بود دیگه از فردای سونو دیدم خونریزیم زیاد شد ولی زیاد زیاد نبود رفتم پیاده روی و پله بالا پایین رفتم و طناب زدم که دیگه امروز انگار خونریزیم بیشتره و درد زیر شکم و رحمی هم دارم دکتر که دیروز رفتم بهم دارو نداد و گفت تا سه شنبه صبر کن الان درد دارم چیکار کنم که زودتر دفع شه اگه استامینوفن یا بروفن بخورم بخاطر دردم اثرداره یانه اگه کسی تجربه ای داره به منم بگه 

برای سلامتی امام زمان یک صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسکن نخور چون جلوی انقباض شکمت رو میگیره و نمیزاره کامل دفع بشه

رازیانه گل گاو زبون سیاه دونه زعفرون بارهنگ تخم شوید تخم هویج هر چی داری دم کن مرتب مایعات گرم بخور

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

زعفران بخور و اویشن دم کن و گل گاو زبان

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

چه خاطرت تلخی واسم یاد اوری شده 

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
من زعفران غلیظ دم کردم خوردم آویشن هم دو لیوان دم کردم خوردم فردا صبحش از خواب بیدار شدم رفتم دستشوی ...

بدون درد بود؟؟؟قبلش خونریزی داشتین؟؟

مسکن نخور چون جلوی انقباض شکمت رو میگیره و نمیزاره کامل دفع بشه رازیانه گل گاو زبون سیاه دونه زعفرو ...

یک خورده زعفرون خوردم چایی دارچین هم هر روز دارم میخورم

من زعفران غلیظ دم کردم خوردم آویشن هم دو لیوان دم کردم خوردم فردا صبحش از خواب بیدار شدم رفتم دستشوی ...

چندهفته بود برای شما؟؟؟بیشتر من بخاطر اندازه اش میترسم آخه واژن باز نیست که راحت بیاد بیرون میترسم خیلی دردناک باشه یا بیاد گیر کنه اون وسط   

چندهفته بود برای شما؟؟؟بیشتر من بخاطر اندازه اش میترسم آخه واژن باز نیست که راحت بیاد بیرون میترسم خ ...

نه بابا نترس اون من تفریبا ۷هفته سقط کردم اندازه حبه انگور بود یه لحظه درد شدید پریود اومد و دفع شد نگران نباش خودش میاد 

به زودی در این محل تیکر بارداری نصب میشود.Coming soon...😊😊😊