2777
2789
عنوان

کاش زودتر صبح بشه

242 بازدید | 18 پست

دارم میمیرم قلبم داره وایمیسته نمیتونم بخوابم 

نه آنقدر نزدیک است که قلب آرام گیرد و نه آنقدر دور که رشته‌های امید پاره شود.                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص چرا چی شده مگه

دو ساعت پیش فهمیدم شوهرم زن آورده بود تو خونمون 

دو ساعت پیش فهمیدم شوهرم زن آورده بود تو خونمون

به روش آوردی؟کسی هست که مردش خیانت نکنه؟انگشت شمارم نیست.پس غصه نخور.اینا میگذره.سرکار میره سالم هست؟

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

برای منم دوماه پیش این اتفاق افتاد... من حق طلاق داشتم وکیل گرفتم و رفتم شهرمون. بچه ها رم گذاشتم براش ولی انقد چربزبون و وعده های رنگارنگ میداد و گریه زاری و واسطه قرار دادن گولشو خوردم برگشتم البته گفت تو که حق طلاق داری فقط یکی دوماه فرصت بده اگه خوب نشدم برو... الان که برگشتم تازه ابعاد ماجرایی که برام پیش اومده رو انگار دارم میفهمم وبا هر ایراد جدیدش حس پشیمونی از برگشتن برام به جود می یاد... 

یعنی چی ؟ چرا جفتشون نمیندازی بیرون؟

الان نه که وقتی من خونه نبودم آورده

به روش آوردی؟کسی هست که مردش خیانت نکنه؟انگشت شمارم نیست.پس غصه نخور.اینا میگذره.سرکار میره سالم هست ...

الان خوابه من گوشیش رو برداشتم پیام هاشونو دیدم

با خوبه تو حداقل رمز گوشیشو بلدی و پیام‌پیامارو دیدی .. من که حتی رمز گوشی شوهرمو بلد نیستم اصلا به من نمیگه رمزشو .‌یه بار گفتم رمزتو بگو تا دو ساعت پوزش با من پُر باد بود .. امروز بعدازظهر داشتیم دو تایی توی گوشیش فیلم می‌دیدیم فیلمش طولانی بو شوهرمم دستشویش  گرفته بود گفتم بده من ادامه فیلم رو نگاه کنم تو برو دستشویی نرفت تا فیلم تموم شد گوشیشو قفل کرد بعد رفت .نکبت کثافت