2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من می‌خواستم بگم رفتار شما هم خیلی درست نبوده😂😂😂

میتونسته اروم تر بگه، به نظرم یکم توهین کرده بهشون، این دعوا برا موقعیه که 10 باز بهشون گفتی حالیشون نشده 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

میتونسته اروم تر بگه، به نظرم یکم توهین کرده بهشون، این دعوا برا موقعیه که 10 باز بهشون گفتی حالیشون ...

ببین من خودم یه برادر کوچیک دارم جدا از اینکه شیطنت اون بچه رو درک می‌کنم، اینکه یهو رفته بچه رو صدا زده و دعواش کرده اصلاااا کار درستی نبوده باید به مادرش محترمانه می‌گفت که بچه رو کنترل کنه

بعد اصلا نمی‌فهمم هدفش چی بود، خب شاید حق با تو نبوده چرا تاپیکو می‌بندی😂

براش نوشتم حق داره و اینا

ولی من کسی ک بخاد اینطوری با بچم بخاطر بازی کردن برخورد کنه دست میزارم دوطرف دهنشو جر میدم. اگ کسی باید جواب پس میداد پدر و مادر بودن ن بچه. منه مادر وقتی بچمو نبرن بیرون پس چجوری انرژیش تخلیه شع

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن