2777
2789
عنوان

خانما سوال راجب طلسم و موکل دارم

1936 بازدید | 42 پست

من خوب موکل داشتم  

خوب ولی علائمم دیگ کمتر شدا الان میخام بفهمم کامل خوب شدم یا نه بائو چیکار کنم دوباره برم پیش دعا نویس یا ی کار دیگه اییی میشه کرد ک متوجه شد؟

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موکل که خودش نمیاد میگیرن وات د فاز؟

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
چطور موکل داشتی ولی اینارو نمیدونی؟

عزیزم میخام بدونم کامل خوب شدم یا نه 

میگم باید برم ب نظرتون دوباره پیش دعا نویس ک بفهمم کامل خوب شدم یا نه آخه علایمم کامل نرفته ولی خیلی کم شده میخاستم بفهمم یعتی خوب شده یا نه همین 

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️

ارهه

موکل داشتن به این راحتی نیست و چیزی نیست که خودش بیاد سراغت

اونطور که من شنیدم تو خودت باید بری سراغش و کلی سختی بکشی و چله نشینی کنی 

مدت ها توی جنگل و ... زندگی کنی

تا بتونی موکل داشته باشی

و خانم ها نمیتونن موکل داشته باشن. به خاطر پریود شدنشون و سختی به دست اوردن موکل

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
عزیزم میخام بدونم کامل خوب شدم یا نه میگم باید برم ب نظرتون دوباره پیش دعا نویس ک بفهمم کامل خوب شدم ...

یه لیوان اب بیار روش چهار قل و ایه الکرسی بخون بعد هربار خوندن فوت کن رو لیوان اب بعد بخورش اگه هر طعمی به جز اب داد یعنی مشکل داری لیوان ابو بریز پای گلدن نریزی تو چاه

موکل که خودش نمیاد میگیرن وات د فاز؟

😐چی میگی خاهر؟ اول قشنگ لطفا حدف بزنید تشکر 

دوما گلم بله درسته موکل خودش خود ب خود نمیاد برای من با دعایی ک برام نوشتن اومده تو زندگیم و ی شدی دلایل دیگ ک نمیشه کامل باز کرد یا علی در پناه حق👍

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️

موکل داشتن به این راحتی نیست و چیزی نیست که خودش بیاد سراغتاونطور که من شنیدم تو خودت باید بری سراغش ...

بلع میدونم خودم ی مدت تو ماورا بودم 

و یکی از عاملش این بوده و دعا های ک برام نوشتن میدونم عزیزم من ی زمانی خودم طلسم می‌نوشتم ت🫠ولی پیشمانم پشیمان

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️

بلع میدونم خودم ی مدت تو ماورا بودم و یکی از عاملش این بوده و دعا های ک برام نوشتن میدونم عزیزم من ی ...

چی بگم🥲🌸 امیدوارم مشکلت رفع شه

یه کم ترسیدم🌸🌸👋

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
موکل داشتن به این راحتی نیست و چیزی نیست که خودش بیاد سراغتاونطور که من شنیدم تو خودت باید بری سراغش ...

میتونن عزیزم داشتخ باشن ربطی ب این چیزا نداره مبحث طولانیه قربونت نه این چیزایی ک شنیدی نیست  جنگل اینا اصلا نیس من طی چنو ماه تونستم اصلا اینا نیست سخت هست ولی اینجودی نیست قربونت

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️