2777
2789
عنوان

کمک تورو خدا راهنمایی کنید موهام😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 33 پست
از پشت فقط دو سانتی مو دارم چتری هامم پنج شش سانت خیلی کوتاهه

من از تو کمتره ...منم چتری هام کوتاهه....دیگ چاره ای جز صبر نداریم 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این حساب تو با ریش تراشزدی؟مجردی یا متاهل اینش مهمه؟

ن ریش تراش ن ..ولی با قیچی هی کوتا کردم ..متاهلم ...نظره همسرم اصلا برام مهم نیست. در هیچ مواردی 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

ولی من بدونه پدرمو در میاره

نزار تا این حد روت زوم باشه ...‌ب

ن ریش تراش ن ..ولی با قیچی هی کوتا کردم ..متاهلم ...نظره همسرم اصلا برام مهم نیست. در هیچ مواردی

خودت کوتاه کردی؟دلیل کوتاهیت چیبود منو جو گرفت حقیقتا مدل مو تو اینستا دیدم جو گرفتم 

خودت کوتاه کردی؟دلیل کوتاهیت چیبود منو جو گرفت حقیقتا مدل مو تو اینستا دیدم جو گرفتم

حوصلشو نداشتم آره خودم کوتاه کردم ...

دقیقا بعد از کوتاهی پشیمون نشدی؟😭😭😭😭

چرا ساعت۵ غروب بود داشتم دق میکردم یعنی جوری نابود بودم هی سرچ میکردم برای رشد مو ...ولی الان ی هفته گذشته و برام مهم نیست 

چرا ساعت۵ غروب بود داشتم دق میکردم یعنی جوری نابود بودم هی سرچ میکردم برای رشد مو ...ولی الان ی هفته ...

وای تو خوبه بعد ی هفته آروم شدی من چهار ماهه درگیرم همه پیشونیم چروک ریز افتاده میرم زیر دوش مدام گریه میکنم تا میخام از یاد ببرم میرم بیرون اینهمه مو قشنگ میبینم دلم میخاد دق کنم 

وای تو خوبه بعد ی هفته آروم شدی من چهار ماهه درگیرم همه پیشونیم چروک ریز افتاده میرم زیر دوش مدام گر ...

خودتو اذیت نکن بلند میشه ...حالا موهامون کوتاهه غصه بخوریم پوستمون هم خراب شه