2777
2789
عنوان

دانشگاه شهر دیگه

391 بازدید | 12 پست

حس خوبی به دانشگاه ندارم

میترسم از پس خودم برنیام مخصوصا اینکه ۶ سالهه و منم آدم درونگراییم

خانواده هم اجازه خونه گرفتن نمیده میگن امنیت نداره

میترسم مخصوصا اینکه آدم وابسته ایم 

به شدت دلم تنگ میشه برای خانواده :")))

تازه از تهران دارم میرم شهر کوچیک 

میترسممم و ناراحتم خیلییی.. فک میکردم بعد کنکور همه چی خوب میشه ولی الان فقط غصه و استرس دارم. حس میکنم خیلی سالای سختی پیش رومه.

کسایی که تجربه خوابگاه داشتین چطور بوده برای شما؟ :")))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خوبییی❤️

خیلی ام رشته خوب و تاپی اوردین ک همه ارزوشونه 

عادتم میکنی به شهرش

من ک تازه میخوام برا تجربی بخونم ۲۳ سالمه 

انسانی بودم 

فکر میکنم خیلی راه سختی باشه

میترسم

شما چند سالتونه چقدر پشت بودین 

خدایا به امید خودت 🙏♥️

سلام عزیزم خوبییی❤️خیلی ام رشته خوب و تاپی اوردین ک همه ارزوشونه عادتم میکنی به شهرشمن ک تازه میخوام ...

اره ایشالا عادت کنم مخصوصا به خوابگاه :))

قربونت عزیزم ایشالا شمام برسی به اونی که میخوای

من ۱۸ سالمه اولین کنکورم بود

سخت که هست واقعااا مخصوصا از وقتی معدل تاثیر قطعی داره

خیلی شرایط سخت شده شما باید هم یازدهم ترمیم معدل کنین هم دوازدهمو

برای شما که انسانی بودین قطعا خیلی سخت تر هم هست ولی خب شدنیه، حتما از یه مشاور تحصیلی کمک بگیرین، ایشالا موفق باشین♥️

اره ایشالا عادت کنم مخصوصا به خوابگاه :))قربونت عزیزم ایشالا شمام برسی به اونی که میخوایمن ۱۸ سالمه ...

منابع و چ ازمونهایی شرکت کردین من مشهدم ماز و قلمچی شنیدم رتبه تون چن بود فرزاتگان بودین،؟

منابع و چ ازمونهایی شرکت کردین من مشهدم ماز و قلمچی شنیدم رتبه تون چن بود فرزاتگان بودین،؟

زیست آیکیو جامع

شیمی نردبام دوازدهم و آیکیو جامع

فیزیک نردبام دوازدهم و نشر الگو پایه

ریاضی نردبام جامع

آزمون ماز میدادم. قلمچی هم از عید به بعد دادم.

۴۷۶ منطقه ۱

بله فرزانگان بودم.

زیست آیکیو جامعشیمی نردبام دوازدهم و آیکیو جامعفیزیک نردبام دوازدهم و نشر الگو پایهریاضی نردبام جامع ...

مرسیی...نهم فرزانگان قبول شدین؟ معدلتون از نهم ب بعد چند بود؟ دندان دوس داشتین؟ 

مرسیی...نهم فرزانگان قبول شدین؟ معدلتون از نهم ب بعد چند بود؟ دندان دوس داشتین؟

اره نهم قبول شدم

دهم ۱۹.۸۷ یازدهم ۱۹.۸۹ دوازدهم ۱۹.۸۷ معدل نهاییم ۱۹.۴۸

دندون اره دوست داشتم، پزشکی رو بیشتر دوست داشتم ولی تحقیق کردم دیدم پزشکی واقعا اوضاعش وحشتناکه، همه پزشکا و رزیدنتایی که باهاشون حرف زدم گفتن قطعا برو دندون دیگه منم زدم دندون.

اتفاقا پزشکی شهر خودم قبول میشدم ولی واسه دندون باید برم شهر دیگه چون قبولیش سخت تره.. ولی خب باز دندونو ترجیح دادم :)

اره نهم قبول شدمدهم ۱۹.۸۷ یازدهم ۱۹.۸۹ دوازدهم ۱۹.۸۷ معدل نهاییم ۱۹.۴۸دندون اره دوست داشتم، پزشکی رو ...

وای افرین بهت. انتخاب هوشمندانه ای کردی‌ . برای دروس عمومی استادی کتاب خاصی داشتی ممتون میشم یگی. بعد از،مدرسه تا ساعت چن معمولا درس میخوندین. میشه خصوصی چک کنین پیام دادم سوالامو پرسیدم

زیست آیکیو جامعشیمی نردبام دوازدهم و آیکیو جامعفیزیک نردبام دوازدهم و نشر الگو پایهریاضی نردبام جامع ...

درصد شیمی‌تون رو میتونم بپرسم؟

سالهای پایه منبع چی داشتین یا کلا همین ایکیو و نردبام رو زدین برا شیمی؟

درصد شیمی‌تون رو میتونم بپرسم؟سالهای پایه منبع چی داشتین یا کلا همین ایکیو و نردبام رو زدین برا شیمی ...

۷۱ زدم اردیبهشت رو با اینکه شیمی سختی داشت

البته من خیلی شیمی م قوی بود نقطه قوتم بود

من دهم درس نمیخوندم از یازدهم جدی خوندم که یازدهم برای شیمی خیلی سبز داشتم که راضی هم بودم خیلی سبز یازدهم برخلاف دوازدهم واقعا سطحش خوبه

ولی دوازدهم فقط همین نردبام و آیکیو ای که گفتم رو زدم البته نتونستم نردبام رو کامل بزنم

و نردبام رو به همه توصیه نمیکنم مگه اینکه شیمی تون قوی یا متوسط به بالا باشه