2777
2789
عنوان

باردارها با کار خونه چه می کنید

142 بازدید | 24 پست

من از اول بارداری جعتم پایین بود

الانم که بهم گفتن طول سرویکس کم شده خطر بارداری زودرس

ولی همسرم کمک نمیکنه 

کمکی هم میارم یه ساعت بعدش باز خونه ترکیده

روزی بیست تا لیوان دارم می شورم یه لیوان آب نمی زنه

جالبه من کارم کم کردم سرکار کم میرم تا بخام برم کلی غر میزنه که بچه امانت پیشت اما تو خونه دو ساعت پای گاز باشم اشکالی نداره 

واقعا هم تا یه کم وایمیستم درد لگن اش‌کم در میاره

تا بهشم میگم آقا حداقل بشفابت جمع کن وای میفته بحث میکنه ای من فلان کار کردم ای من بیسار کار کردم .

خسته ام گرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ظرفشویی بخر

دآدم و هر روز هم روشن می کنم. کار خونه مگه فقط ظرفه.همون پر و خالی کردن ظرفشویی و دوباره تو کابینت جیدن ده بار خم و راست شدن داره.من نمی تونم هر بار با درد و ناراحتی دارم انجام میدم یک بار انجام نمیده .

قبل بارداری خیلی بیشتر کمک می‌کرد.

باردار نیستم ولی واجب نیس ک خودتو داغون کنی تا خونه مرتب باشه خب بهم ریخته باشه چ اشکالی داره ؟!همه ...

من اصلا اصراری به تمیزی کانل ندارم.ولی گشنه میمونیم همون دو تا قابلمه که سنگینه برام از اول بارداری دارم بهش میگم ظرفا رو من میشورم حداقل قابلمه ها رو تو بشور برام سخته اصلا و ابدا تو کله اش نمیره

دیوانه کرده

تازه از من توقع صبحانه گرم هم داری

روزی ۶ بار چای تازه وم میخواد

انگار نه انگار من حامله ام

دخترم ده سالشه. بلاخره روزی دو وعده غذا مجبوریم بخوریم گشنه نمونیم.کوچکترین همواری تو پخت و پز نمی کنه 

بذار بمونهلازمه مگه نگران تمیزی خونه باشی ؟

ظرف کثیف بمونه تو چی غذا بپزم چی بخوریم 

اینکه عین خیالش نیست

از این همه بی درکی اعصابم بهم ریخت

هم کار بیرون دارم هم کار خونه هم حاملگی پر دردسر هم مشقها و درسهای دخترم هست .

دو هفته است می خواد بره تره بار خرید کنه پدر مارو در آورده 

واقعا بعضی مردا خشک مغز هستن

همینکه زن داره این همه درد و رنج بارداری تحمل می کنه بعدش زایمان بعدش شیردهی کافی نیست ؟

عقل و شعور ندارن بفهمن زن با همین به ونیا آوردن بچه کم کم چهار سال از درس و کار و پیشرفت مالی و اجتماعی اش عقب میوفته 

همراهی صفر

من آدم زیر کار در رویی نیستم ولی خودش میبینه هر دو هفته دارم سونو و آزمایش میرم ‌دکتر گفته باید آمپول ریه بزنیم آماده زایمان زودرس باشیم .لازم انگار چشمش باز نمیشه 

بگو من نمیتونم کار کنمنمیتونم گرسنه بمونمیا بیا غذا بپز یا پول بده

پول که نمیده ولی از جیب خودمم بخرم زورش میاد .

میتونم یه وعده خودم بخرم بگم وعده بعدی اون بخره . آنقدر که حساب کتابیه

ولی همین بلکه باعث شه به خودش بیاد 

هموز کو بچه بیاد دهنم سرویسه بخواد همین وضع باشه سر از تیمارستان در میارم