zzazz مدیر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2179 عنوان خوشبحال اونایی ک کسو کار دارن | مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 16 پست چقدر تنهایی بده تواین هوا تو دل غربت با ی نوزاد و کلی کاراش و شب بیداریاشو سختیاش ... حتی ی فامیلم ندارم از خاندان شوهرمم متنفرم کلا نمیشه پیششون خودت باشی نمیشه بخندی نمیشه خوش بگذرونی ... سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین 1403/08/09 | 18:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barane68 عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 335 اخه ...چقدر شما خوبی خانم ممنونم ان شالله خدا بهت حال خوب بده خواهش میکنم عزیزم ممنونمحق داری خیلی سخته ادم گاهی از بقیه زندگی میمونه بخاطر رسیدن به بچهاگر شرایطش بود کمکی بگیر از دفاتر خدمات پرستاری اگه هزینشم نداری فک کنم میشه ساعتی گرفت
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2179 خواهش میکنم عزیزم ممنونمحق داری خیلی سخته ادم گاهی از بقیه زندگی میمونه بخاطر رسیدن به بچهاگر شرایطش ... همسرم انقدر بروز نیست ک ازاین کارا کنیم . دقیقا همینطوره حتی کارهای خیلی شخصی سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین