2777
2789
عنوان

از یه دندون پزشکه خوشم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 3284 بازدید | 95 پست
تو نمایشگاه ماشین و تعمیرگاه نداشتی؟یا شرکت وارد کردن خدمات خودرو ؟خب در هر حال به من چه ولی بنظرم پ ...

شرکت واردات و خدمات با تعمیرگاه و نمایشگاه فرقش چیه؟

در ضمن خدمات خودرو رو وارد نمیکنن انجامش میدن 😅

البته این مشاغل مردونس و خانوما زیاد ازش سر در نمیارن

ممنون از راهنماییتون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شرکت واردات و خدمات با تعمیرگاه و نمایشگاه فرقش چیه؟در ضمن خدمات خودرو رو وارد نمیکنن انجامش میدن 😅 ...

چرا فکر میکنی من از ماشین سر در نمیارم؟://

حالا اینکه یکم پیچیدم تو شغل شما دلیل نمیشه سر در نیارم.

بنده خدایگان اطلاعات تو این زمینممم

آوانس جرقه توی خودرو های سیکل اتو چند درجه؟

فکر کنم منظورت از خودرو های سیکل اتو همون ماشینای بنزینی خودمونن

که موتورشون احتراق داخلی داره دیگه

و آوانس جرقه خب میتونه بسته به نوع ماشین متفاوت باشه

ولی فکر کنم بین 16 /24 باشه

البته این سواله یکم زیادی تخصصیه و زمینه ترمودینامیکی داره ://

منم اتفاقی با سیکل otto آشنا شدم

فکر کنم منظورت از خودرو های سیکل اتو همون ماشینای بنزینی خودموننکه موتورشون احتراق داخلی داره دیگهو ...

همش درسته جز اون اعداد

موتور های سیکل اتو همون موتور های چهار زمانه هستن که توسط نیکلاس اتو اختراع شده

در دیاگرام عملی سیکل اتو ، در مرحله تراکم وقتی پیستون از نقطه مرگ پایین (BDC) به سمت نقطه مرگ بالا (TDC) حرکت میکنه باید قبل از رسیدن کامل به نقطه مرگ بالا جرقه توسط شمع انجام بشه تا شعله زمان کافی رو داشته باشه تا تمام مخلوط سوخت و هوا رو محترم کنه و وقتی پیستون به صورت کامل در نقطه ۰ درجه قرار گرفت فشار حداکثری حاصل از احتراق به سر پیستون وارد بشه و در نهایت عملکرد موتور در حالت ایده آل قرار بگیره

این بحث ربطی به بحث اصلی نداشت ولی نکته فنی خوبیه بقیه هم استفاده کنن

فکر کنم منظورت از خودرو های سیکل اتو همون ماشینای بنزینی خودموننکه موتورشون احتراق داخلی داره دیگهو ...

در ضمن یارم رفت بگم 

اوانس جرقه به صورت معمول ۶ درجه قبل رسیدن پیستون به نقطه مرگ بالاس

همش درسته جز اون اعدادموتور های سیکل اتو همون موتور های چهار زمانه هستن که توسط نیکلاس اتو اختراع شد ...

جدا؟؟؟

دیدی بلد بودممم هه هه😂😂😂

بهم افتخار کن

ولی خب یه سوال 

امکانش هست جرقه تو درجه تعیین شده کار نیوفته؟ (تخصیصشو نمیدونم)

اون موقع چه بلایی سر موتور میاد؟

اگه امکانش هست کی اتفاق میوفته؟

جدا؟؟؟دیدی بلد بودممم هه هه😂😂😂بهم افتخار کنولی خب یه سوال امکانش هست جرقه تو درجه تعیین شده کار ن ...

خوبه یه دختر اطلاعات فنی داشته باشه 

وقتی ماشین ببری تعمیرگاه یا نمایندگی کسی نمیتونه سرت کلاه بذاره

بعضی از قطعات موتور برا اساس یه تایم معین کار میکنه 

مثلا اوانس جرقه ۶ درجه

یا زمان باز بودن سوپاپ هوا 0.018 ثانیه 

یعنی در زمان مکش ، مخلوط سوخت و هوا فقط 0.018 ثانیه وقت داره که فضای داخل سیلندر رو پر کنه

همینطور سوپاپ هوا و دود هم براشون اوانس و ریتارد در نظر میگیرن

اوانس یعنی زودتر عمل کردن ریتارد یعنی دیرتر عمل کردن

توی موتور برا سوپاپ هوا اوانس در نظر میگیرن تا زودتر باز بشه تا مخلوط سوخت و هوای بیشتری بتونه سیلندر رو پر کنه 

اگر هر یک از این زمانبندی ها به هم بخوره اصطلاحا میگن تایم موتور به هم خورده 

و از ایرادات شایعش میشه به ریپ زدن موتور ، روشن نشدن موتور ، بی جون بودن موتور در شتابگیری ها ، بالارفتن مصرف سوخت ، افزایش آلایندگی اشاره کرد

خوبه یه دختر اطلاعات فنی داشته باشه وقتی ماشین ببری تعمیرگاه یا نمایندگی کسی نمیتونه سرت کلاه بذارهب ...

حس میکنم مشکل اصلی خودرو های داخلی با این وضعیت فاجعه تولید آلودگی درست نبودن این زمان بندیاست 

دیگه جون کم موتور هم بماند

وای اومدی ملت یادت بدن چطور مخ بزنی من چی میگم 

دمت گرم بابت توضیحاتت❤️‍🩹

حس میکنم مشکل اصلی خودرو های داخلی با این وضعیت فاجعه تولید آلودگی درست نبودن این زمان بندیاست دیگه ...

مشکل اصلی خودرو های داخلی در وهله اول بی کیفیتی بنزین 

در بحث ترمودینامیک یه مولفه ای هست به اسم خودسوزی 

در مرحله تراکم وقتی هر دو سوپاپ هوا و دود بسته باشه و با بالا اومدن پیستون مخلوط سوخت و هوا در محفظه احتراق فشرده میشه 

طبق قوانین ترمودینامیک گاز ها با افزایش فشار ، دما هم افزایش پیدا میکنه

چون مولکول های گاز با سرعت به هم میخورن و اصطکاک ایجاد میکنن همین موضوع موجب افزایش حرارت میشه 

و به دلیل وجود مولکول های بنزین در مخلوط با هوا این گاز اشتعال پذیره 

وقتی کیفیت بنزین کم باشه قبل از اینکه شمع جرقه بزنه ، مخلوط سوخت و هوا به دلیل گرم بودن زیاد خود به خود محترق میشه که بهص میگن خود سوزی

این عمل تایم موتور رو به هم میزنه و باعث میشه قطعات موتور با ضربه کار کنن که بهش میگن ناک (knock) یا اصطلاحا موتور ناک میزنه 

این ناک باعث فرسوده شدن سریع قطعات موتور میش

یه سنسور روی بلوکه سیلندر هست به اسم knock sensor که وظیفه داره در صورت افزایش ضربه های موتور یه سیگنال به واحد کنترل الکترونیکی (ECU) مخابره کنه و ECU هم بلافاصله دستور ریتارد شدن جرقه رو صادر میکنه اینجوری دور موتور در فضای امن قرار میگیره تا موتور از ضربه بیوفته

مورد بعدی آلودگی ها بی کیفیتی قطعات موتور و سنکرون نبودن قطعات سخت افزاری و نرم افزاری موتور