2777
2789
هیع   ببخشید پس واقعا شرمنده  آخه فک کردم با لحن تند جواب منو دادین  یا کلافه شدید ...

دشمنتون خواهر گلم 

نه راحت باشین شما حرف بدی نزدین که

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دشمنتون خواهر گلم  نه راحت باشین شما حرف بدی نزدین که

مرسی من راحتم 

فقط فکر کردم ناراحت شدید که اشتباه شد 

ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط   اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه  

دارید شرط میبندید  

چررررا اخه شرط نداره که برادرم شما بچه نیار

ستاره ججونم تو هم بیخیال خوشگله

ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط   اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه  
دارید شرط میبندید     چررررا اخه شرط نداره که برادرم شما بچه نیار ستاره ججونم تو هم بیخ ...

بذارید پول گیرم بیاد خواهر گلم 

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎
نه اینکارو نکنی ها روحیه بچه مگه ششوخیه عزیزم

من میگم بهشون آخه خیلی ناراحتم کرد همه باردار میشن همسرانشون ذوق می کنن ولی همسر من می گفت س ق ط.

هر چند که باور نمی کنن. بچه اولم حسرت شنیدن صدای گریش به دلم مونده. اصلا دل نداشت بچه گریه کنه 

نمی دونم فازش چیه

بذارید پول گیرم بیاد خواهر گلم 

نه بابا چه کاریه یه تومن اضافست خو یه تابلو نقاشی بخرین بزنین  به دیوار