2777
2789

مادر من شیمی درمانیش تموم شده الان دکتر گفته باید ۱۷جلسه ایمن درمانی (تزریق هرسپتین)انجام بده خیلی نگران کسی این دارو رو تزریق کرده باher2مثبت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ازاقوام دورهستن خیلی اذیت میشه البته بدن بابدن فرق داره ولی خوب میشه نگران نباش ولی تااونجایی که میتونین تغذیه اش خوب باشه این بنده خداشوهرش ۳ماه یکبارگوسفندمیاوردوبه تعذیه اش می‌رسید.....

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏

زن عموم اینطوری شده بود سال98 سینه چپش درگیر شد بریدنش الان دوباره سینه راستش درگیر شده از روند درمانش زیاد مطلع نیستم

اگر دوره شیمی درمانیش تموم شده مشکلی نداره عزیزم خدا سلامتی میده 

نگران نباش 

نکته مهمی که باید بدونید اینه که هیچ دو توده ای شبیه هم نیست که درمانش دقیقا یکی باشه . شباهت هایی هست ولی قطعی روند درمان همه یکی نیست . یه دکتر خوب انتخاب کنید و بهش اطمینان کنید . بیمار ما بعد شیمی پرتو درمانی براش تجویز شد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
از حال مادرتون بگو الان وضعیتشون چطوره بعد تزریق حالشون چطور بود عوارض داره؟؟؟؟الان کامل خوب شدن؟؟!! ...

سلام عزیزم الان حالش خیلی خوبه نه عوارضی نداشت پارسال شیمیش و پرتوش تموم شد هشت جلسه شیمی پرتو درمانی به مدت دو ماه هر روز الان هیچ مشکلی نداره موهاشم در اومده حالش از. منم بهتره نگران نباش گلم منم پارسال حال شما رو داشتم

https://daigo.ir/secret/51172246655