یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره ازاقوام دورهستن خیلی اذیت میشه البته بدن بابدن فرق داره ولی خوب میشه نگران نباش ولی تااونجایی که میتونین تغذیه اش خوب باشه این بنده خداشوهرش ۳ماه یکبارگوسفندمیاوردوبه تعذیه اش میرسید.....
نکته مهمی که باید بدونید اینه که هیچ دو توده ای شبیه هم نیست که درمانش دقیقا یکی باشه . شباهت هایی هست ولی قطعی روند درمان همه یکی نیست . یه دکتر خوب انتخاب کنید و بهش اطمینان کنید . بیمار ما بعد شیمی پرتو درمانی براش تجویز شد
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
از حال مادرتون بگو الان وضعیتشون چطوره بعد تزریق حالشون چطور بود عوارض داره؟؟؟؟الان کامل خوب شدن؟؟!! ...
سلام عزیزم الان حالش خیلی خوبه نه عوارضی نداشت پارسال شیمیش و پرتوش تموم شد هشت جلسه شیمی پرتو درمانی به مدت دو ماه هر روز الان هیچ مشکلی نداره موهاشم در اومده حالش از. منم بهتره نگران نباش گلم منم پارسال حال شما رو داشتم