2777
2789

لطفی کمکی یه چیزی که توی ذهنتون مونده باشه کارش

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله...

هرگز فراموش نمیکنم

اصلا نگفته بهم کمک کرد یکیشون... اصلا هم منو نمیشناخت

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

کاش مثال میزدید

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

اره خیلی زیاد پیش اومده مردم باهام خیلی مهربونن 

یه بار سر یه اتفاقی زنگ زدم به بابام اصلا کمک نکرد که هیچ کلی ام پشت تلفن بد و بیراه گفت یه آقایی که همسن بابام بود همون کارو برام انجام داد از دم مغازش رد میشم الانم

بله خیلی زیاد ،مردم مهربون شهرم که ازشون دورم الان،یه بار خیلی حالم بد بود سوار تاکسی شده بودم برم دکتر ،راننده هر چی می خواست بپرسه اولش می گفت دخترم ،بعد هم که رسیدم درمونگاه صبر کرد که مطمئن بشه من وارد درمانگاه شدم بعد رفت ،هیچوقت محبت پدرانه اش و طرز حرف زدنش یادم نمیره 

البته از این مدل محبتا تو شهر ما خیلی زیاده 

بله وکیلم ، حق طلاق نداشتم دادگاه چون دلیل موجه نداشتم دادخواست طلاقمو قبول نمیکرد وکیلم برام مشکلو حل کرد گفت سنت کمه جای خواهرم هستی دلم نمیخواد سال ها دنبال کارای طلاق عمرتو تلف کنی 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ی دوست دارم ۶سال از من بزرگ تره ، تا بحال دوست صمیمی نداشته با من خیلی اوکیه ، تاحدی ک یک ماهه آشنا شدیم کل زندگیشو می‌دونم 😂🧡 اونم تا حدودی از منو می‌دونه ولی ن مثل من ک خیلی اطلاعات بیشتری دارم ، خیلی مهربونه ب شدت پول دارن (البته خودش ن شوهرش) می‌دونه اهل چشم زدن نیستم یا حسودی ولی مثلاً می‌دونم ک از اول مهر تا حالا ۳۰۰ تومن  طلا خریده

آره

آخرین چیزی که یادمه اینه که وسط‌ خیابون پنیک کردم افتادم زمین

یه خانومی اومد پرسید چته فقط تونستم بگم پنیک

سه چهار نفر جمع شدن

یکی برام رفت‌ آب معدنی خرید اورد

یکی شکلات باز میکرد

و...

واقعا گریه‌م گرفته بود از اون محبت چون اون لحظه مغزم به هیچ کاری قد نمیداد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی