2777
2789

من یکم پایتون بلدم 

جاوااسکریپ رو خیلی حس خوبی دارم بهش

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعمیر موبایل سختی های خودش را داره و به اون صورت هم بازار کار خوبی نداره اینو با برنامه نویسی مقایسه نکنید که میلیون ها مشتری روزانه بصورت انلاین داره و اکثر پروژه هاش بصورت دورکاری انجام میشه درامد متوسط یک برنامه نویس ارشد بین 80 تا 150 میلیون تومان اونم در صورتی که استخدام باشه و هیچ ایده و خلاقیتی به خرج نده ولی برنامه نویسی که خودش کسب و کار خودش را اداره میکنه بالای 200 میلیون در ماه درآمد داره من برنامه نویس هستم در شرکتی استخدامم اونجا حقوقم 18 تومن در ماه هست ولی تا ظهر ساعت 1 شرکت هستم بعد از ظهر از ساعت 3 تا ساعت 11 شب روی پروژه های شخصی کار میکنم و تقریبا 60 الی 90 از اونجا در میارم که بستگی به میزان درآمد و تعداد پروژه ها و ... من کاملا دورکاری انجام میدم و از خونه پروژه ها رو مینویسم و سایتم رو مدیریت میکنم 

حالا درآمدی که از کافه بازار دارم و اونجا اپلیکیشن منتشر کردم به کنار که ماهانه متغیره و بعضی وقتا 10 تومن بعضی وقتا 20 تومن و حتی 30 تومن در ماه هم شده 

حالا من یه تاپیکی زدم اونجا درباره ی درامد برنامه نویسی صحبت میکنم میتونید ببینید

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

نظرتون راجب تعمیرات موبایل چیه؟بنظر شما پایتون درآمد داره؟

تعمیرات موبایل رو زیاد اطلاع ندارم ولی برای اینکه به در آمد خوبی برسی بنظرم چندتا زبان دیگه روهم بلد باش در کنار پایتون

مثلا c++ یا جاوا اسکریپت 

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕