2777
2789
عنوان

استرس

89 بازدید | 11 پست

سلان دوستان من ۴ سالی میشه وقتی خونوادمم میبینم حتی شوهرمو استرس میگیرم انقدری که همه متوجه میشن استرس گرفتم ،اول از خودم عالی دفاع میکردم ولی حالا نمیتونم حرفمو به چشمای طرف نگا کنم بگم خیلی اذیت میشم .

قرمز میشم و از قیافم مشخص میشه 

نمیتونم وارد جمع بشم میترسم 

یه حرفی رو مستقیم نمیتونم به شوهرم بگم به چشاش نگا میکنم استرس میگیرم 

چیکار کنم توروخدا راهنمایی کنین روانشناس برم؟

به نظرم برو 

ولی در آخر خودت به خودت میتونی کمک کنی 

تمرین کن 

منم خودم خجالتی و استرسی ام، باید باهاش مبارزه کنم 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم برو ولی در آخر خودت به خودت میتونی کمک کنی تمرین کن منم خودم خجالتی و استرسی ام، باید باهاش ...

خیلی اذیت میشم ،خیلی دوس دارم با خونوادم جمع بشم دورهم باشیم ولی فقط بخاطر این ترسم نمیتونم 

خیلی اذیت میشم ،خیلی دوس دارم با خونوادم جمع بشم دورهم باشیم ولی فقط بخاطر این ترسم نمیتونم

عزیزم باید تظاهر کنی به نظرم، بعد برات عادی میشه 

تمرین کن 

آدمی زاد به همه چیز عادت میکنه زود 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش.